Спечелете ваучери за почивка от Инджекс Тур България

Спечелете ваучери за почивка от Инджекс Тур България

ИНДЖЕКС ТУР БЪЛГАРИЯ” – http://www.incextourbg.com/
СТАРТИРА ФЕЙСБУК ИГРА ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ. СЛЕД ТОВА НЯКОЙ ОТ ВАС, ХАРЕСАЛ СТРАНИЦАТА НИ, КОМЕНТИРАЛ И СПОДЕЛИЛ ПОСТЪТ НИ ЗА ИГРАТА ЩЕ ПОЛУЧИ НАГРАДА – ВАУЧЕР В РАЗМЕР НА: 1-ви 100 лв. ; 2-ри – 80лв.; 3-ти ваучер 50лв.!
С ТОЗИ ВАУЧЕР ЩЕ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ ЕКСКУРЗИЯ, ПОЧИВКА, ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ, САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ, ЗАСТРАХОВКИ ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ
ПРЕДЛАГАМЕ ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ, ПРОДАЖБА НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ, ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ЗАСТРАХОВКИ !
ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ !!!
Правила за участие в играта: За да се включите в играта ни е необходимо да изпълните следните 3 стъпки:
1. Да харесате нашата Facebook страница;
2. Да споделите (публично) поста с играта;
3. Да напишете коментар под поста с играта.
В томболата ще бъдат включени всички, изпълнили посочените условия. На лотариен принцип ще бъдат изтеглени 3-ма победители, а наградата Ваучери в размер от 50лв., 80лв., 100лв. Всеки има право да участва в играта само веднъж.
Определяне на победителите: Томболата ще се разиграе на 2.ноември 2016г., а победителите ще бъдат обявени след обработка на резултатите. Имената им ще бъдат публикувани на стената на Facebook страницата ни и ще получи съобщение от нас. След като видите своето име, и получите лично съобщение, Ви молим да ни пишете и предоставите мобилен телефон за връзка.
Продължителност на играта: Играта стартира на 18 юли 2016 г. и завършва на 31 октомври 2016г. в 13.00ч.
Награда: Ваучери в размер на 50лв, 80лв или 100лв – ако стойността на услугата е над стойността на ваучера, печелившият поема само разликата.
Успех!

Играта изтича на 31.10.2016 г.:

Дни
0
-41
-1
Часа
0
-9
Минути
-3
-7
Секунди
-5
-8

Tags:

One Response

  1. Емилия

    ????

Остави коментар