Спечелете 5 х 50лв ваучери за гориво от бензиностанции Дизелор

Спечелете 5 х 50лв ваучери за гориво от бензиностанции Дизелор

Отново е онова време от годината, когато непрекъснато се случват чудеса, празничното настроение обвзема всички или с други думи, време за усмивки и подаръци.

За да стимулираме празничния дух, ние от Дизелор решихме да организираме игра, в която всеки желаещ да сподели оригинално Коледно или Новогодишно пожелание, а най-добрите ще получат подарък от нас.

Условието за участие е просто – трябва да в периода от 1.12.2016-31.12.2016 да ни изпратите Вашето оригинално Коледно-Новогодишно пожелание заедно с вашите имена, телефон за контакт и местоживеене на нашия имейл marketing@dieselor.com или ако ви е по-лесно до Фейсбук страница Dieselor като лично съобщение.

Ние ще публикуваме всички пожелания в отделен албум на фирмената ни FB страница, където хората ще могат да гласуват за тези, които им харесват най-много, а нашата комисия ще избере 6 победителя от тези с най-много гласове.

Важно условие е пожеланията да бъдат написани от Вас, проявете своята креативност, като не ви ограничаваме в броя изпратени пожелания. Те могат да бъдат предназначени за любим човек, семейство, приятели, за Вас, за бизнеса ви, за Дизелор или други.

За най-креативните и харесвани пожелания Дядо Коледа е приготвил 1 брой годишна Сребърна карта СБА и 5 броя ваучери за гориво от бензиностанции Дизелор на стойност 50лв.

Важно! Очакваме Вашите предложения до 31.12.2016 г. Повече информация за датите за публикуване, гласуване и обявяване на победителите ще откриете в нашия сайт на посочения адрес.

Успех на всички!

Играта изтича на 31.12.2016 г.:

Дни
0
-35
-1
Часа
0
-3
Минути
-3
-1
Секунди
-2
-5

Tags:

Остави коментар