Спечелете 5000 Milka възглавнички и 32 Телевизора + система за домашно кино

Спечелете 5000 Milka възглавнички и 32 Телвизора + система за домашно кино

Купи Milka продукти и/или Suchard бонбони за мин. 6лв., регистрирай касовата бележка на www.hellojoy.bg и можеш да спечелиш Milka възглавничка-играчка или Телвизор 21.5″ + система за домашно кино.

Стъпка 1: Закупи Milka шоколади и/или Milka бисквити и/или Milka бонбони и/или бонбони Suchard за минимум 6 лв. Необходимо условие е, закупуването на Milka продукти, на обща стойност не по-малко от 6 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка.

Стъпка 2: Регистрирай стойността и номера от касовата бележка на интернет страницата www.hellojoy.bg.

Стъпка 3а: Разбери веднага дали печелиш възглавничка играчка. Спечелила касова бележка НЕ участва повторно за друг вид награда. Една касова бележка може да се регистрира само ВЕДНЪЖ. Всеки участник ще бъде уведомен непосредствено след регистрацията на стойността и кода от касовата бележка, дали печели, както е описано в т. XI

Стъпка 3б: Всяка регистрирана, но неспечелила касова бележка автоматично влиза в томбола за седмична награда – домашно кино + ТВ 21“ SAMSUNG. Седмичните награди се теглят в края на всеки седми ден след началото на промоцията.

Награди:

Дневни награди – Възглавничка-играчка – общо 5000 броя за периода на промоцията.

Седмични награди – Комплект домашно кино + 21-инчов Телевизор SAMSUNG – 32 броя за периода на промоцията (по 8 на седмица);

Разпределението на наградите става всеки ден на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в промоцията.

По така описаната механика на промоционалната игра, в периода й ще се разпределят за спечелване средно по 161 броя Milka кравички-играчки.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Създаването на профил става чрез първоначална регистрация на касова бележка на сайта на промоцията. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер и да го потвърди. За целта на предоставения телефонен номер участникът ще получи SMS с код за сигурност, който е необходимо да въведе в специално поле, за да завърши успешно регистрацията на профила си. Всяка отделна регистрация/участие изисква отделна верификация по указания по-горе начин.

Една касова бележка може да бъде регистрирана САМО ВЕДНЪЖ!

Участниците са длъжни да регистрират точния номер и точната стойност от касовия бон.

Организаторът умолява участниците да бъдат внимателни при въвеждането на последните при регистрацията.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА ПРЕДПАЗИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Играта изтича на 31.05.2016 г.:

Дни
0
-56
-5
Часа
0
-3
Минути
-2
-9
Секунди
-4
-7

Tags: ,

Остави коментар