Спечелете 720 златни висулки от Престиж

Спечелете 720 златни висулки от Престиж

Наградите в промоционалната игра са:

-720 бр. златни висулки във формата на бисквита и
– тапети /wallpaper/ за мобилен телефон (само за участващите в играта, чрез изпращане на SMS).

В промоционалната игра участват единствено продукти в промоционални опаковки (опаковки с визия на промоцията „20 години Престиж“). Продукти, които нямат промоционална опаковка НЕ МОГАТ да участват за спечелването на награди от промоционалната игра и при тях няма отпечатан промоционален код на вътрешното фолио.

Участието в промоционалната игра е възможно след закупуване на участващите продукти с промоционална опаковка и регистрирането на уникалния осем символен код от вътрешната й страна.

За да участват в промоционалната игра, участниците трябва да регистрират чрез SMS на кратък номер 1887 или на адрес www.prestige-promo.bg уникалния код от вътрешната страна на опаковката на закупените промоционални продукти точно така, както е изписан.

При правилно изпратен промоционален код чрез SMS, участникът получава обратен, потвърдителен SMS за успешна регистрация.

При правилно регистриран промоционален код в WEB сайта на промоционалната игра, участникът получава уведомително съобщение на екрана (pop-up), потвърждаващо регистрацията.

При регистрация на 1 (един) промоционален код, участникът придобива правото да участва в следващото по ред теглене за определяне на печеливши участници при условията на т. 3.8.2 и сл. от настоящите Условия. Броят регистрирани промоционални кодове на всеки участник се нулира след всяко проведено теглене. В случай, че участникът желае да участва в друго, следващо теглене то той следва да регистрира отново поне 1 (един) промоционален код.

Стойността на един SMS към кратък номер 1887 е 0.29 лв. с ДДС за абонати на Теленор и 0.30 лв. с ДДС за абонати на Мтел и Виваком.

Всеки участник може да регистрира до 10 броя промоционални кода през всеки един ден от периода на промоционалната игра. В случай, че участник опита да регистрира повече от десет промоционални кода в рамките на един ден /от 00,00 ч. до 23,59 ч./, то кодът му няма да бъде зачетен от системата като участващ в съответното теглене и ще му бъде предоставена опцията да го регистрира на следващия ден. В едно теглене на награда златна висулка във формата на бисквитка, един участник има право да участва с не повече от 20 промоционални кода.

След всяка регистрация на промоционален код чрез SMS, участникът получава обратно потвърдителен SMS за успешна регистрация и втори SMS, съдържащ комплимент от ОРГАНИЗАТОРА – тапет /wallpaper/ за телефон. В този случай, на участника се изпраща връзка чрез интернет адрес, от който тапета /wallpaper/ може да бъде изтеглен (изтеглянето през мобилен апарат се таксува според индивидуалния тарифен план за интернет достъп и трафик, който потребителят има към съответния мобилен оператор).

Наградите, осигурени от ОРГАНИЗАТОРА за промоционалната игра, са както следва:

720 бр. златни висулки във формата на бисквита

Размер на наградата: 12,15 мм х 18,28 мм

Материал – Злато, 14 карата, 1,0 гр.

Всяка награда е опакована в луксозна кутийка

Всяка награда е придружена от сертификат за качество

Всяка награда ще има държавна маркировка

Играта изтича на 30.06.2016 г.:

Дни
0
-53
-3
Часа
-2
-2
Минути
-3
-7
Секунди
-5
-6

Tags: , ,

Остави коментар