Спечели продукт на Premier

Спечели продукт на Premier

За да участвате в нашата игра, трябва да:
*Харесате страницата на Premier Dead Sea Bulgaria-https://www.facebook.com/PremierDeadSeaBulgaria/
*Споделете играта на Вашата страница във Facebook с бутона “Share”
*Коментирайте снимката на играта с отговор на въпроса – Какви козметични продукти използвате всеки ден, за да поддържате кожата си?

– Участието в играта не е обвързано с покупка от сайта www.premierskincare.eu или покупка от магазина на Premier в Парадайз център София.
– Играта се провежда на Facebook страницата на Premier Dead Sea Bulgaria – https://www.facebook.com/PremierDeadSeaBulgaria/ в периода от 10.09 до 29.09 включително.
– Участие в играта ще вземат всички участници, изпълнили условията на играта, а именно харесали страницата, споделили поста и коментирали снимката с отговор на въпроса в рамките на посочения период.
– В играта могат да участват лица, навършили 18 години.
– Служители на Премиер Козметикс България ЕООД нямат право да участват в играта.
– Едно лице може да спечели само 1 награда.
– Едно лице може да участва в томболата за спечелване на награда с 1 глас, независимо от броя на споделяния и коментари под корицата.
– Няма да се практикува смяна на спечелена награда с нейната парична равностойност.
НАГРАДИ:
1 награда: Почистващо грима крем-мляко Supreme / http://premierskincare.eu/premier-sets/supreme/pochistvasht-grima-krem-mliako-supreme/
2 награда: Разкрасяващ комплект за нокти с маракуя / http://premierskincare.eu/shop/podaraci-i-travel-setove/razkrasiavasht-komplekt-za-nokti-marakuia
3 награда: Натурален Алое Вера гел / http://premierskincare.eu/shop/grija-za-race-i-nokti/naturalen-aloe-vera-gel /
Всички награди ще бъдат изтеглени на 30.09.2016 година чрез теглене на имената в томбола и изпратени чрез куриер за сметка на Премиер Козметикс България ЕООД в срок от 14 работни дни след тегленето на печелившите.

Играта изтича на 29.09.2016 г.:

Дни
0
-44
-4
Часа
0
-3
Минути
-3
0
Секунди
-4
-4

Остави коментар