Бъди Хипер и спечели кутия вафли или ваучер за 100 лв за Sport Depot

Бъди Хипер и спечели кутия вафли или ваучер за 100 лв за Sport Depot

Награди в промоционалната игра са: 4200 броя кутии с вафли Хипер; 420 броя ваучерa на стойност 100 лева за магазините на SPORT DEPOT.

Участието в Промоцията е възможно след закупуване на участващите продукти с промоционална опаковка и регистрирането на уникалния девет символен код от вътрешната й страна.

За да участват в промоцията, участниците трябва да регистрират чрез SMS на кратък номер 1780 или на адрес www.hyper.bg уникалния код от вътрешната страна на опаковката на закупените промоционални продукти точно така, както е изписан.

При правилно изпратен промоционален код чрез SMS, участникът получава обратен, потвърдителен SMS за успешна регистрация.

При правилно регистриран промоционален код в WEB сайта на Промоцията, участникът получава уведомително съобщение на екрана (pop-up), потвърждаващо регистрацията.

При регистрация на промоционален код, участникът бива уведомяван веднага чрез SMS, или съобщение (pop-up) на екрана на монитора дали печели малка награда – кутия вафли Хипер. При натрупване на регистрации на 5 промоционални кода, участникът придобива правото да участва в ежедневните тегления за голяма награда – ваучер на стойност 100 лв. за магазините на SPORT DEPOT. Броят регистрирани промоционални кодове се пренася и в случай, че участникът не спечели при първото теглене, то той участва и в следващите тегления до края на промоцията.

Стойността на един SMS към кратък номер 1780 е 0.29 лв. с ДДС за абонати на Теленор и 0.30 лв. с ДДС за абонати на Мтел и Виваком.

Всеки участник може да регистрира до 15 промоционални кода на ден за периода на промоцията.

След всяка регистрация на промоционален код чрез SMS, участникът получава обратно потвърдителен SMS, съдържащ комплимент от ОРГАНИЗАТОРА – тапет /wallpaper/ за телефон. В този случай, на участника се изпраща връзка чрез интернет адрес, от който тапета/wallpaper/ може да бъде изтеглен (изтеглянето през мобилен апарат се таксува според индивидуалния тарифен план за интернет достъп и трафик, който потребителят има към съответния мобилен оператор). При регистрация чрез SMS на промоционален код, който печели награда кутия вафли Хипер, SMS с тапет/wallpaper/ не се изпраща. След всяка регистрация на промоционален код на интернет адрес www.hyper.bg, участникът ще бъде уведомяван за статуса на регистрацията си чрез съобщение на екрана (pop-up).

Наградите, осигурени от ОРГАНИЗАТОРА за промоцията, са както следва:

Малки награди – 4200 бр. кутии вафли Хипер (25 бр. вафли в кутия), различни видове и

Големи награди – 420 ваучера на стойност 100 лв., с които могат да бъдат закупувани стоки в магазините на SPORT DEPOT

Общия брой големи награди ще бъде разпределен на случаен принцип за периода на промоцията от специално разработен софтуер, в 42 бр. тегления, които ще се състоят всеки ден в периода 27 октомври 2015 г. – 7 декември 2015 г., като при всяко теглене ще бъдат раздавани 10 бр. ваучери за покупка от магазини SPORT DEPOT. Във всяко теглене участват всички участници, регистрирали поне 5 бр. кода до 23:59 ч. от предходния ден, например: участник, регистрирал 5 кода на 26.10, участва в тегленето за голяма награда на 27.10. Тегленията за голяма награда ще се осъществяват между 10:00 ч. и 14:00 ч.

С всяка последваща регистрация на пет кода, участникът правопропорционално увеличава шансовете си за печалба. Например: при регистрирани 15 бр. кода до 23:59 ч. на предходния ден, за участникът съществува тройно по-голям шанс за спечелване на голяма награда ваучер в съответното теглене.

Общия брой малки награди (4200 бр. кутии вафли Хипер) ще бъде разпределен на случаен принцип за периода на промоцията от специално разработен софтуер. Малки награди се печелят инстантно – веднага след регистрацията на код, всеки участник ще бива уведомявам дали печели награда кутия вафли Хипер.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, опаковките и промоционалните материали, са с илюстративен характер.

Печелившите на награда ваучери на стойност 100 лв. за SPORT DEPOT ще бъдат определяни чрез успешно регистрираните промоционални кодове, посредством автоматична електронна система за теглене на награди, която разпределя наградите на случаен принцип.

Играта изтича на 06.12.2015 г.:

Дни
0
-74
0
Часа
-2
-2
Минути
-3
-7
Секунди
-1
-6

Tags: , , , ,

Остави коментар