Калиакра игра – Само за Отличници

Калиакра игра - Само за Отличници

Участието в играта е възможно след покупка, на който и да е от
продуктите Калиакра Класика или Калиакра Сандвич в опаковки от 500гр,
направена в периода на Играта.

Участниците трябва да закупят продукт и да регистрират единствено номера от касовата бележка, удостоверяваща покупката, разположен
в долния десен ъгъл, с SMS или на www.kaliakrapromo.bg.

Независимо от броя на закупените промо продукти, с една касова бележка, участникът може да участва само веднъж за награда от всеки вид (енцикплопедия, четец или стипендия), с регистрацията на кода от касовата бележка. Съответно само веднъж може да се спечели награда от съответния вид напр. еднократно може да се спечели енциклопедия, но с нова касова бележка за закупен промо продукт/и може да се участва отново за четец или стипендия.

Участниците ще разбират дали получават малка награда или не
непосредствено след успешна регистрация, с автоматичен sms, съобщение на сайта или имейл съобщение, в случай, че са предоставили имейл адрес.

Тегленето на малките награди (енциклопедии и електронни четци) се извършва всеки ден. Изтеглят се печеливши за 10 енциклопедии и 1 електронен четец, на произволен принцип от общата база данни – по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в играта.

Тегленето на големите награди във вид на 6 (шест) стипендии под формата на Гифт карти в размер от 150 лв. ще бъде извършено до 2 седмици след края на Играта, на лотариен принцип, в присъствието на нотариус.

Награди:

Големи награди:
Стипендии 6 броя. Стипендиите са под формата на гифт карта на
стойност 150 лв. Картите важат във всички търговски обекти, които приемат разплащания с Master Card.

Малки награди:
Eлектронни Четци – 60 броя. Модел Kindle 6″, Wi-Fi, Черен
Енциклопедии – 600 броя. Триизмерна книга Чудесата на света
+ 3D очила.

Играта изтича на 09.12.2013 г.:

Дни
0
-146
-3
Часа
-1
-2
Минути
-1
-9
Секунди
-2
-9

Tags: , , , ,

29 Responses

 1. Pavlina

  Kaliakra i vsichko stava vkustno

 2. Биляна

  Защо регистрирането за награди в сайта е невъзможно? Може би, за да се изпращат смс-и!? Колко хитро!

  • Игри

   Здравейте Биляна, възможно е организаторът да има временен технически проблем. Най-добре е да се обърнете към тях с този въпрос.

 3. Vania

  И аз немога да го изпратя 🙁

 4. Биляна

  Явно “техническият проблем” не е временен, защото все още е невъзможно да се регистрираш в сайта.

  • Игри

   Затова е най-добре да се свържете със самия организатор. За жалост, ние не можем да ви помогнем, защото само разпространяваме тяхната игра.

 5. Valentin

  Регистрацията започва от 11.11.2013г

 6. shareez

  Как започва от 11.11.2013 г. регистрацията,като вече има изтеглени някакви номера?И аз не успявам да изпратя код!!!!!

 7. Марина

  Все още не може да се изпрати код – каква е тая идиотщина????

  • Игри

   Отново искаме да ви напомним, че за всякакви проблеми по самата игра, е най-добре да се обръщате към Калиакра, ние само разпространяваме играта!

   • Кристина Симеонова

    Игри,отговаряйте с моя коментар,по-долу на Криси Симеонова.Първият отговор на Калиакра е,че успешно сте се регистрирали.На всеки следващ опит за регистрация,отговорът е,че кода вече е използван.Просто участниците трябва да си погледнат пощата.ИГРАТА Е ПОЧТЕННА!еДИНСТВЕНОТО НЕПРАВИЛНО ПРОГРАМИРАНО Е,ЧЕ ОТГОВОРЪТ ОТИВА НА ИМЕЙЛА,ПОСОЧЕН ОТ УЧАСТНИКА,А НЕ СЕ ИЗПИСВА ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ!!!!!!
    ,

 8. teodora popova

  kak koda e izpolzvan kato kasovata belegka e moia

 9. tsvetoslava

  Кодовете се регистрират,но никъде не изписва,че е така.Аз сега опитвах поне 10 пъти и нищо,накрая пробвах със смс и ми изписа,че кода вече е използван.Отворих си пощата и имах няколко писма от Калиакра.В първото пишеше,че съм регистрирала код ,а в останалите,че кода вече е използван.Луда работа,но същото ми се случи преди дни и с друг сайт.Правете си изводи сами!

 10. neli dimitrova

  opitvam ve4e niakolko pati i ne stava.za6to se polt4ava taka

 11. ilian kamenov

  Nemoge da se registrira kod.Tova nqkakva 6ega li e?

 12. мария стоева

  НЕ МОГА ДА ИЗПРАТЯ НОМЕРА НА КАСОВАТА БЕЛЕЖКА КАКВО СТАВА НА СМС МИ ДАВА ЧЕ ВЕЧЕ КОДА Е ИЗПОЛЗВАН А НЕ

 13. Кристина Симеонова

  Мили хора,искам да ви кажа,че играта си е много почтено направена.Ще Ви кажа ,че първо и при мен се получи така.След като натисна”Изпрати”-никаква реакция на екрана.Всеки и аз очаквах да изпише”Вие успешно се регистрирахте….или нещо такова…..Отворих си по едно време пощата, ивидях няколко отговора от играта.Първият беше ,че наистина съм се регистрирала.На всеки мой следващ опит ,имаше отговор,че кодът вече е използван.Даааа,с една касова бележка,регистрацията е само веднъж….Щом получавате отговор,че кодът е използван,значи вече сте регистрирани един път….ПРОСТО ОТВОРЕТЕ ПОЩАТА ,КОЯТО СТЕ ИЗПОЛЗВАЛИ—–ПОЗДРАВИ И УСПЕХ!

 14. Кристина Кънчева

  Здравейте! На 25.10 спечелих електронен четец. На 28.10 се обадих,за да потвърдя и да си дам адрес за доставка.Казаха ми,че до 30 работни дни ще ми бъде доставена наградата,но не съм получавала все още обаждане от куриерската фирма.Въпросът ми е кога ще си получа четеца??

 15. jenia decheva

  kak da se ragistriram i da ostavq e-mail kato izob6to ne e aktivna registraciqta?

 16. Дияна Георгиева

  Купих Калиакра от магазин Карфур и на моята касова бележка няма номер в долния десен ъгъл.Какво да изпратя?

 17. ТАНЯ

  Не мога да се регистрирам ! При изпратен sms получих отговор че този номер има вече регистрация!ТОТАЛНА ЛЪЖА!!!

 18. LUBKA

  IGNATOVA RAGISTRIRAH SE SAS KASOVA BELEGKA OT BILA BALGARIA -SISTEMEN BON- BMLN000714 NA 06.12.2013 G.NO POLY4IH SAOB6TENIE 4E NOMERA E NEVALIDEN. TOVA PODIGRAVKA LI E……………………………………………..

 19. stepanida borisova

  tezi igri sa falshivi ,niakoi peceli na garba na drugi

  • Игри

   Здравейте, за пореден път бихме искали да се обърнем към вас, нашите читатели, ако имате конкретни въпроси или съмнения относно дадена игра, моля отправете ги към самите организатори, в този случай – към Калиакра! Ние само разпространяваме игрите с награди на български компании. Благодарим ви!

 20. zlatomira

  Здравейте!Спечелих енциклопедия и когато дойде куриерът не ми я даде , защото на сасовата бележка не пише “Калиакра” , а “хранителни стоки”.Маргаринът е закупен от малък магазин .Надпис “Калиакра” може да има само на касовите апарати на големите магазини, които са с компютри.Означава ли това , че сасовите бележки от малки магазини не магат да участват в играта.

Остави коментар