Купи Чипи Чипс и спечели безплатен кен 500 мл бира Ариана

Купи Чипи Чипс и спечели безплатен кен 500 мл бира Ариана

За да участва в играта, участникът трябва да закупи пакет Чипи чипс с промоционална лента, указваща промоцията. Из всички опаковки с промоционална лента потребителят може да намери промоционален талон. 150 000 от тях са печеливши. Всички талони са съставени от 2 лица. На печелившите талони е изписан текстът „ПЕЧЕЛИШ!“. За да може да получи своята награда, участникът трябва да запази печелившият талон и да го предаде в един от участващите в промоцията магазини в цялата страна. Всеки един от участващите магазини, ще бъде означен с промоционален плакат, оказващ, че консуматорът може да получи своя безплатен кен 500 мл бира Ариана в него. Пълният списък на магазините и техните адреси ще бъде публикуван на www.chipi.bg.

Награден фонд: 150 000 кена бира Ариана 500 мл, които могат да бъдат получени срещу предаване на печеливш талон, намерен в опаковка на Чипи чипс с промоционална лента, указваща промоцията, в който и да е от участващите магазини в страната.

Един печеливш Чио талон дава право на един кен Ариана 500 мл.

Наградата може да се получава само от лица навършили 18 години.

Играта изтича на 31.08.2015 г.:

Дни
0
-83
-9
Часа
0
-3
Минути
-3
-1
Секунди
-2
-9

Tags: ,

3 Responses

  1. Theo

    Каде са обявени тези шибани магазини. Пълна измама. Никъде не ги приемат фалшивите ви талони.

  2. Жоро

    Проверих 5 от “списъка” – 4 (2-та 345 в бизнес парка в Младост4 и 2 малки магазина на Йерусалим) не приемат, 5-тия не съществува. Никога повече няма да си купя продукт на Чипи!!!

  3. Fif

    Никой не дава наградите 🙁 Бирата навсякъде била свършила???WTF?

Остави коментар