Купи любимия сладолед Algida и спечели таблет или други награди

Купи любимия сладолед Algida и спечели таблет или други награди

Участието в играта на Algida е възможно след покупка, на който и да е от сладоледите с марка Magic, Eskimo, Eskimo GOLD, Milka, Oreo, Cornetto, Cacadu, Teddy Bear, Taxi, Wow, Twister, Calippo, Carte dÓr, Viennetta, направена в периода на Играта.

Участниците трябва да закупят един от посочените продукти и да регистрират стойността му и номера от касовата бележка, удостоверяваща покупката, на www.obichamsladoled.bg. Независимо от броя на закупените промо продукти, с една касова бележка участникът може да участва само веднъж за вид малка награда (чадър, или хладилна чанта със сладолед Алджида) с регистрацията на кода на касовата бележка, но ако стойността на закупения промо сладолед с тази бележка е повече от 5.00 лв. с номера на касовата бележка се участва и за таблет.

Награди:

Големи награди:
– Таблети 3 (три) броя.

Малки награди:
– Хладилни чанти със сладолед Algida – 100 (сто) броя.
– Чадъри – 100 (сто) броя.

Тегленето на малките награди (чадъри и хладилни чанти със сладолед Алджида) се извършва всеки петък, като първото теглене е на 07.03.2014, а последното на 07.04.2014. Изтеглят се печеливши за 20 чадъра и 20 хладилни чанти със сладолед Алджида на произволен принцип от общата база данни – по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в играта. Участниците ще разбират дали получават малка награда или не до 7 дни след тегленето със съобщение на сайта или имейл съобщение, в случай, че са предоставили имейл адрес.

Тегленето на големите награди във вид на 3 (три) таблета ще бъде извършено до 2 седмици след края на Играта, на лотариен принцип, в присъствието на нотариус.

Получаването на наградите е по куриер до 30 работни дни от получаването на потвърждението от Организаторите, че са спечелили и от предоставяне от участника на адрес за доставка. Със спечелилите участници ще се свърже оператор, за да събере техните данни, необходими за получаването на наградата.

Играта изтича на 06.04.2014 г.:

Дни
0
-134
-5
Часа
-1
-2
Минути
-1
-9
Секунди
0
-4

Tags: , , , , ,

Остави коментар