Награди за 1000 лв всеки ден с Емека

Награди за 1000 лв всеки ден с Емека

Предлаганите награди по време на промоцията са парични на обща стойност 40 000 /четиридесет хиляди/ лева, разпределени както следва:
– 232 бр. награди по 100 /сто/ лева.
– 46 бр. награди по 200 /двеста/ лева.
– 11 бр. награди по 400 /четиристотин/ лева.
– 4 бр. награди по 800 /осемстотин/ лева.

Върху участващите в Промоцията продукти има залепен промо-стикер на лицевата част на опаковката на Емека тоалетна хартия опаковки: 4 бр., 8 бр., 16 бр. 24 бр. във всички налични разновидности, както и Емека кухненско руло опаковки: 2 бр., 4 бр., 8 бр. всички разновидности.

Всеки участник трябва да закупи някой от продуктите на Емека, да изпрати Код за участие на кратък номер 1030 или да го регистрира на указаното място в интернет страницата www.e-meka.com, за да разбере дали печели една от наградите. За регистрация на Кода за участие в интернет страницата www.e-meka.com, участникът трябва да попълни свой GSM номер, и-мейл адрес, своите имена и кода за участие. Веднага след регистрацията на Кода се получава автоматичен отговор, дали същият е печеливш или не. Всички участници през SMS, независимо дали печелят награда или не, ще получат автоматичен отговор чрез SMS до номера, от който е изпратен Кода за участие. Участниците, регистрирали Кода си за участие на сайта, ще получат и-мейл на адреса, от който са регистрирали кода, с който ще бъдат уведомени дали печелят награда, веднага след регистриране на кода. Веднага след регистриране на Кода за участие на www.e-meka.com съобщението по предходното изречение ще бъде изписано и на екрана на компютъра.

В случай, че участникът печели е длъжен да запази опаковката на продукта с печелившия Код за участие и да я предаде на Организатора.

За спечелването на награда от 100 лв. потребителите следва да са закупили пакет с 4 бр. ролки тоалетна хартия Емека или пакет с 2 бр. ролки кухненско руло Емека.
За спечелването на награда от 200 лв. потребителите следва да са закупили пакет с 8 бр. ролки тоалетна хартия Емека или пакет с 4 бр. ролки кухненско руло Емека.
За спечелването на награда от 400 лв. потребителите следва да са пакет с 16 бр. ролки тоалетна хартия Емека или пакет с 8 бр. ролки кухненско руло Емека.
За спечелването на награда 800 лв. потребителите следва да са закупили пакет с 24 бр. ролки тоалетна хартия Емека.

Играта изтича на 30.05.2014 г.:

Дни
0
-127
-2
Часа
-1
-5
Минути
-5
0
Секунди
-2
-3

Tags: , , , ,

Остави коментар