Напиши кратка приказка за твоето бебе и спечели награди от Teo bebe

Напиши кратка приказка за твоето бебе и спечели награди от Teo bebe

За участие в Кампанията потребителите трябва да харесат страницата на Teo bebe във Facebook. Там има приложена апликация „Моята Teo bebe приказка/гатанка”, която трябва да бъде приета от потребителя чрез натискане на бутон „Играй”. С приемане на апликацията потребителят се съгласява информацията, налична на неговия facebook профил (име, e-mail, възраст, социално положение и т.н) да бъде споделена.

След това потребителят следва да избере една от следните възможности – приказка или гатанка и да напише своята творба. След избора на екрана се зарежда следваща страница, която визуализира вече необходимото за написване на приказка или гатанка, като потребителя трябва да напише заглавие и съдържание на творбата, както и в случая на избор на гатанка – да избере рамка, в която да го постави. За да се регистрира за участие потребителят трябва да е попълнил всички полета и да отметне наличния бутон „Съгласявам се с правилата на Кампанията“.

Всеки участник има право да участва в Кампанията с неограничен брой приказки/гатанки.

Седмичните награди са както следва:

– 150 /сто и петдесет/ броя комплекти TEO BEBE: Комплектът включва следните продукти – прах за пране Teo bebe 1,5 кг., омекотител Teo bebe 1 л., душ гел Teo bebe 400 мл., сапун Teo bebe 75 г.

Всяка седмица се раздават по тридесет /30/ от описаните по горе комплекти, с изключение на последната седмица, когато се радват шейсет /60/.

Големите награди са както следва:

– 5 /пет/ броя Мини-блендър Phillips AVENT

Играта изтича на 15.12.2013 г.:

Дни
0
-146
-1
Часа
-2
-2
Минути
-4
-7
Секунди
-5
-5

Tags: , , ,

Остави коментар