Нарисувай твоето пролетно вдъхновение и спечели награди от Издателство “Егмонт”

Нарисувай твоето пролетно вдъхновение и спечели награди от Издателство "Егмонт"

Включи се в играта “Нарисувай твоето пролетно вдъхновение” и спечели една от тези прекрасни награди на Издателство “Егмонт”. Развихри въображението си – рисувай с водни или темперни боички, с моливи, пастели или всичко друго, с което можеш да рисуваш! Успех!

Участникът трябва да нарисува рисунка на тема „Моето пролетно вдъхновение“ и неговият родител или настойник да я занесе в обект на книжарници „Сиела“ или да я качи в приложението за играта на Facebook страницата Ciela.com.

Наградите са 9 книги по избор от следните поредици на издателство „Егмонт“: „Книги с пъзели“, „Книги с шаблони за рисуване“, „Игривите пастели“ и „Истории с четка и боички“, които ще бъдат разпределени между 9 печеливши. Наградите могат да се избират само от наличните в момента на награждаването книги.

Печелившите се определят на лотариен принцип, като в жребия се включват имената на всички подали или качили рисунката си на определените за това места в периода на конкурса.

Имената на печелившите ще бъдат обявени на 14.05.2015 г. в 12,00 ч. във Facebook страниците на издателство „Егмонт“ и книжарници „Сиела“.

Играта изтича на 10.05.2015 г.:

Дни
0
-95
0
Часа
-2
-2
Минути
-4
-7
Секунди
0
-9

Tags:

Остави коментар