Отново на училище с LC WAIKIKI и Радио FM+

Отново на училище с LC WAIKIKI и Радио FM+

Наближава първия учебен ден, а кой не иска да го посрещне със стил? Това може да стане много лесно, особено ако спечелите ваучер за 100 лв. за покупки от магазините на LC WAIKIKI!

Всеки делничен ден тук ще намирате по един въпрос, свързан с образованието и българската култура. Петте верни отговора за седмицата очакваме на имейл lcwaikiki@fmplus.net, но внимание! Към отговора трябва да добавите и кой артикул за деца и юноши бихте закупили от продуктовата гама на марката за сезон есен 2015, плюс цената му. С есенната линия на марката можете да се запознаете в актуалния каталог – LC WAIKIKI каталог ЕСЕН 2015. Отговори без посочен предпочитан артикул и цена няма да участват в жребия.

Всеки понеделник след жребий ще бъде обявен печеливш слушател, който ще получи ваучер на стойност 100 лв. за пазаруване в магазините на LC WAIKIKI. Наградите ще се теглят на живо в ефир всеки понеделник от играта (31 август, 7, 14 и 21 септември) в предаването на Ива Дойчинова, “Ива от сутрин до обед”.

Въпросът за днес, 25.08, е: На кого принадлежат думите: “Времето е в нас и ние сме във ремето, то нас обръща и ние него обръщаме”?
а/ Стефан Караджа
б/ Георги Бенковски
в/ Васил Левски

Изпратете ни верния отговор на lcwaikiki@fmplus.net, като добавите и кой артикул за деца и юноши бихте закупили от продуктовата гама на марката за сезон ЕСЕН 2015, плюс цената му. Късмет!

Играта изтича на 20.09.2015 г.:

Дни
0
-79
-1
Часа
-1
-7
Минути
0
-1
Секунди
-4
0

Tags: , , , ,

Остави коментар