Подготви се за Великден с Fino и спечели

Подготви се за Великден с Fino и спечели

Участието в играта на Fino е обвързано с покупка.

Закупете продукт Fino на стойност минимум 3 лв. и регистрирайте касовата бележка. Запазете касовата бележка!

Регистрирайте кода от касовата бележка, като изпратите SMS на кратък номер 1040, валиден за всички мобилни оператори. В SMS-a се изписва кодът, съответстващ на номера на фискалния бон. Всеки участник, изпратил SMS, получава картинка за мобилен телефон срещу увеличената стойност на SMS-a.

Кодът може да се регистрира и на Интернет адрес http://www.facebook.com/FinoBG, където се регистрират кодът, съответстващ на номера на фискалния бон със съответната дата, и телефонен номер на участника (за връзка).

На всеки изпратени и приети 5 покани към приятели, всеки участник получава допълнителен код за участие. За да бъдат активни виртуалните кодове, потребителят трябва да е регистрирал поне един реален промо код от касова бележка.

Награди:

С всеки регистриран код участниците в промоцията участват в разпределение на следните награди на случаен принцип.
седмични награди – 5 седмици по 40 комплекта (общо 200 комплекта) продукти Fino. Всеки комплект включва 1 бр. алуминиево фолио 10 м, 1 бр. пликове за печене (5 бр. в опаковка), 1 бр. торби за смет с дръжки TYTAN 35 л (15 бр. в опаковка), 1 бр. домакинска гъба за деликатни повърхности.
специални награди – 2 бр. годишни абонаменти за списание Good Food;
голяма награда – 1 комплект съдове за готвене с керамично покритие DELIMANO.

Един промо код може да бъде регистриран само веднъж и да спечели само една награда. Всеки участник може да регистрира неограничен брой кодове, но може да спечели само веднъж от всеки вид награда.

Печелившите ще бъдат уведомявани с автоматичен SMS и ще бъдат обявявани в раздел “Печеливши” на приложението и чрез имейл съобщение, в случай. че са предоставили имейл.

Спечелилите седмични награди ще бъдат обявявани на 09.04.2013, 16.04.2013, 23.04.2013, 30.04.2013 и 08.05.2013.

Всички регистрирани кодове, които не са спечелили награда до момента, участват в томболата за спечелване на голямата награда (комплект съдове за готвене с керамично покритие DELIMANO), която ще се тегли на 07.05.2013. Името на спечелилия ще бъде обявено на 08.05.2013.

Двамата участници довели най-много приятели в играта получават по една от специалните награди (годишен абонамент за списание GoodFood). Техните имена ще бъдат обявени на 08.05.2013.

Играта изтича на 06.05.2013 г.:

Дни
0
-168
0
Часа
-1
-2
Минути
-1
-8
Секунди
-3
0

Tags: , , , , , , ,

2 Responses

  1. Даниела Бенекова

    Здравейте!
    Получих e-mail със съобщение за получена награда от Fino. Опитах се двукратно да изпратя исканите данни, но посоченият e-mail адрес дава грешка. Кажете как да действам, за да получа наградата си?

    • Игри

      Здравейте Даниела, можем да ви предложим да пишете на организаторите направо в тяхната фен страница чрез лично съобщение: https://www.facebook.com/FinoBG.

Остави коментар