Спечелете 100 000 лева в бира и пари от Astika

Спечелете 100 000 лева в бира и пари от Astika

Участващите опаковки в промоцията на Astika са обозначени с промоционален етикет на бутилките и с промоционален дизайн на кена със заглавието на Промоцията “ДА ПОЛЕЕМ ПРАЗНИЦИТЕ”. Под капачката на бутилката или езичето на кена на всяка опаковка ще намерите един от следните символи: “КЕН БИРА”, “50 ЛЕВА”, една от буквите “A”, “S”, “T”, “I” или “K”.

Наградите:

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

60 000 x КЕН БИРА 0,5 л.
1000 x Предплатена карта за пазаруване на стойност 50 ЛЕВА
10 x Предплатена карта за пазаруване на стойност 500 ЛЕВА

Механизъм за участие в играта:

За участие в Промоцията купете Участваща опаковка, отворете я и погледнете под капачката (за бутилките) или под езичето (за кеновете):

Ако откриете символ – “КЕН БИРА” – печелите един кен Astika 0,5 л., който можете да получите в един от магазините, отбелязани със специален стикер на Промоцията. Наградите могат да бъдат получени до 29-ти април 2013 г., срещу представяне на печеливша капачка или езиче от кен.

Ако откриете символ – “50 ЛЕВА” – печелите една предплатена карта за пазаруване на стойност 50 лева. За да получите наградата е необходимо да регистирирате печелившия символ на Телефона на промоцията 02/903 04 04, като оставите трите си имена, телефон за обратна връзка и адрес за доставка на наградата.

Ако откриете буква “A”, “S”, “T”, “I” или “K”, – съберете общо 6 (шест) капачки или 6 (шест) езичета или комбинация от двете, символите от които да образуват думата “A-S-T-I-K-A” и в срок до 24:00 часа на 29.04.2013 г. регистрирайте събраната комбинация на Телефона на промоцията 02/903 04 04, за да участвате в томбола за спечелване на една от 10 “предплатени карти за пазаруване на стойност 500 лева”.

За определяне на спечелилите наградата “Предплатена карта за пазаруване на стойност 500 лева.” ще бъде проведена 1 томбола на 30-ти април 2013 г. Томболата се провежда в присъствие на нотариус. В томболата ще бъдат изтеглени 10 спечелили от регистриралите се участници.

Участниците спечелили “Предплатена карта за пазаруване на стойност 500 ЛЕВА”, ще бъдат уведомени лично от представител на Организатора, на телефонния номер, който са посочили при регистрирането си за участие в томболата.

Участниците трябва да запазят като доказателство капачките и езичетата от кенове с печеливши символи.

Играта изтича на 29.04.2013 г.:

Дни
0
-168
-7
Часа
-1
-2
Минути
-1
-8
Секунди
-1
-8

Tags: , , , , ,

17 Responses

 1. Pingback: Спечелете 100 000 лева в бира и пари от Astika - Beergarian.com

 2. trifkata

  ама сте едни давачи…изпих половин вагон и не намирам буквичката “К”явно не може да ви се има доверие,,,иначе и бирата вече не струва,ама това е един друг въпрос!!!

 3. Георги Енев

  Протестирам – никъде я няма буквата К !!

 4. Георги Енев

  Ще сезирам комисията за защита на потребителите заради липсата на буквата К!

 5. Игри

  Здравейте Георги,
  Може първо да се обърнете към самия организатор – Астика и да видите какво ще ви отговорят.

 6. Наско

  Така да не казвам колко сме изпили с компанията заради наградата.. Буквите не успяхме да ги съберем но поне обърнах една капачка с ваучер от 50 лева. Звъннах им на 13.04 и до сега 17.04 още не са ми пратили ваучера…

 7. КОЛЕГИ СМЕНЯМ 80 БУКВИ ,,А” И 20 ,,Т”ЗА ЕДНА ,,К”

 8. stoqn

  nito k ima nito kade da si vzeme6 ken4eto

 9. az sa6to sabrah astika i az 4akam 30 a na ostanalite nesabrali moga da im kaja 4e ne sa pili dostata4no hahahahah

 10. mici72

  даже не знаех ,че буква К е най трудна от един стек бира кен ми се паднаха 3 К и само едно И

 11. Cvetelin Petrov

  Takava izmama e tazi igra, 4e prosto nqmam dumi. Pe4albari mrasni. Imam okolo 300 kapa4ki, no bukvata K nqma. Mo6ennici takiva/

 12. Пенка

  Пропих се с тази бира и още не съм открила буквата К, но доколкото четох в коментарите и други имат този проблем!

 13. Десислава

  И аз имам същия проблем!!!!Къде е буквата К ?????Щом на производителите не им пука за потребителите!!Да си я пият сами!НАЗДРАВЕ !Всичкото ви производство си става за вас!

 14. 0002

  и аз събрах буквите освен К защо я няма никъде. Само лъжете хората за да печелете повече пари . Бирата си я пиете вие защото никой повече няма да я взима .

 15. ILIQ

  na men mi se padna no nagrada NQMA ???????????????/

 16. Katerina

  Ха май всичко е измама,защото намерих под капачката 50лв.регистрирах се на тел.и ми казаха до месец ще ви изпратим чек на стоиност 50лв.,но вече минаха два месеца и нищо,а на номера които званя ми казват:Поради технически причини номерът не може да бъде избран…….нямам думи

Остави коментар