Спечелете 20 кошници ВВВ и Спа уикенд за двама

Спечелете 20 кошници ВВВ и Спа уикенд за двама

Купи 3 сока от 1 л, регистрирай кода от касовата бележка и можеш да спечелиш спа уикенд за двама или една от двайсетте преливащи от плодова наслада кошници ВВВ.

Механизъм на играта:
• Стъпка 1: Закупете минимум 3 (три) броя плодови сокове и нектари с марка „ВВВ“ в разфасовка от 1 л. Необходимо условие е закупуването на минимум 3 (три) броя плодови сокове и нектари „ВВВ“ от 1 л. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка (фискален бон).
• Стъпка 2: Посетете http://promo.gornabania.com/spa/.
2.1. Отбележете закупените сокове като впишете броя закупени вкусове под съответната снимка. Общият брой закупени сокове трябва да бъде минимум 3 бр., за да продължите напред с регистрацията.
2.2. Попълнете формата за регистрация като впишете име и фамилия, актуален електронен адрес за връзка и кода на касовата бележка.

Награди:
1. Спа уикенд за двама – 1 (един) брой.
2. 20 (двадесет) кошници пълни с плодови сокове и нектари „ВВВ“ от 1 л.

След приключване на играта, до 09.12.2015 г., комисия, определена от Организатора, ще избере на лотариен принцип победителите, които ще спечелят една от обявените награди, а именно: спа уикенд за двама или 1 (една) от 20-те (двадесетте) кошници „ВВВ“. Победител може да стане само участник, спазил всички правила на играта. Печелившите участници получават наградите си след представяне на касовата бележка (фискален бон)/касовите бележки за закупените продукти „ВВВ“ от 1 л. като ги изпратят сканирани/снимани на посочен за целта електронен адрес на Организатора. Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка (фискален бон)/ касовите бележки.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ НА МЯСТО, КОЕТО ДА ПРЕДПАЗИ ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Всички печеливши се публикуват на стената на страницата на „Плодови сокове и нектари ВВВ“ във Фейсбук – https://www.facebook.com/bbbjuices/. В допълнение, всеки печеливш ще бъде информиран чрез e-mail съобщение на дадения при регистрация e-mail адрес с инструкции какво да направи, за да получи спечелената награда.

Играта изтича на 04.12.2015 г.:

Дни
0
-74
-4
Часа
0
-3
Минути
-3
-2
Секунди
-3
-5

Tags: , ,

Остави коментар