Спечелете 21000 кристали Сваровски с бисквити Мираж и Траяна

Спечелете 21000 кристали Сваровски с бисквити Мираж и Траяна

Участието в играта за основните 20 000 бр. награди е обвързано с покупка на който и да е от следните промоционални продукти, предлагани от Организатора /“Продуктите“/,:
– целия асортимент на тунквани бисквити, с марките Мираж и Траяна

Участието в играта за допълнителните 1 000 бр. награди не е обвързано с покупка на който и да е от промоционални продукти, предлагани от Организатора.

Награди:
Наградите представляват бижу – висулка с оригинален дизайнерски кристал, произведен от Сваровски АГ, Австрия. Всяко бижу е придружено от сертификат за произход и гаранционна карта и е индивидуално опаковано в прозрачно фолио и картон.

Осигурените основни награди са общо 20 000 бр. дизайнерски кристали с елементи от „Сваровски“, които са разпределени на случаен принцип измежду всички налични количества и видове от Продуктите.

Допълнителните награди са общо 1 000 бр. дизайнерски кристали с елементи от „Сваровски“, които ще бъдат раздадени чрез теглене на 10.12.2015 г.

Във всеки печеливш Продукт може да се намери само един брой награда.

За да участва в играта за основните награди, участникът трябва да изпълни някое от условията.

След покупка участникът трябва да отвори опаковката на Продукта, за да разбере дали в Продукта му има скрита награда, като я потърси под опаковъчното фолио на закупения Продукт.

Участникът може да участва и в теглене за една от 1 000 допълнителни награди, които ще бъдат раздадени чрез теглене на случаен принцип измежду участниците – всички успешно регистрирани в Играта, чрез използване на специално разработен за нуждите на промоцията софтуер, гарантиращ възможност и равнопоставеност на участието на всички участници (томбола), което ще се проведе на 10.12.2015 г. В тегленето ще бъдат включени всички участници, изпратили SMS с текст „TRAYANA” или „MIRAGE” на кратък номер 1780 от 19.10.2015 г. до 9.12.2015 г., 23:59 часа.

Цената на един SMS към кратък номер 1780 е 0,29 лв. с ДДС за абонати на Теленор (Глобул) и 0,30 лв. с ДДС за абонати на Виваком и Мтел. Организаторът изрично посочва, че на промоционалните опаковки, на които има посочен текст „Глобул“, този текст се заличава и на негово място следва да се чете „Виваком“.

Спечелилите от томбола участници ще получат уведомителен SMS с допълнителни инструкции за начина, по който могат да получат спечелената награда. GSM номера, с който са се регистрирали се обявява на промоционалния сайт, като последните три цифри от номера ще бъдат скрити.

Участникът, изтеглен да получи награда следва да се обади на телефон 024191205 или 0898150505 в срок от 5 (пет) работни дни от получаване на уведомителния SMS и да съобщи на оператора трите си имена, телефон за връзка, точен пощенски адрес, електронен адрес (e-mail).

Наградите, изтеглени чрез томбола, ще бъдат доставени с куриер до всеки спечелил, в срок от 45 работни дни след получаването на потвърждение на адреса за доставка.

Играта изтича на 09.12.2015 г.:

Дни
0
-73
-7
Часа
-2
-2
Минути
-3
-8
Секунди
-1
-6

Tags: , , , , ,

Остави коментар