Спечелете 4 екскурзии за двама до Германия, 3 камери GoPro и 15 колконки от Fanta

Спечелете 4 екскурзии за двама до Германия, 3 камери GoPro и 15 колконки от Fanta

За участие в Промоцията, е необходима покупка на 500 мл. опаковка на Fanta портокал, Fanta лимон, или Fanta бяла праскова-тропик. Под всяка промоционална капачка има уникален код. Този код ще се използва от Участника. За да използва кода, Участникът трябва да регистрира кода си чрез уебсайта на Промоцията: www.fantaplay.bg. Регистрацията се изисква, за да се удостовери самоличността на Участника.

Регистрация трябва да бъда направена чрез уебсайта www.fantaplay.bg. Регистрация е безплатна и изисква следното:

Номер на мобилен телефон (08x 1234567)

Регистрация на уникален код може да бъде направена едновременно с регистрацията. Регистрацията не изисква e-mail потвърждение. Задължително е Участникът да регистрира своя персонален номер на мобилен телефон и да бъде последователен в ползването му. При регистрация от Участниците ще бъде поискано да отметнат следните две полета: че са прочели и са съгласни с общите условия; че са на възраст над 12 години.

Всяка седмица участникът трябва да регистрира посочения по-долу брой кодове:

Минимум 2 кода, за да бъде допустим за участие в тегленето на жребий за спечелване на портативен аудио говорител Philips BT1300A – първи награден фонд.
Минимум 5 кода, за да бъде допустим за участие в тегленето на жребий за спечелване на видео камера Go Pro HERO4 Silver Edition – втори награден фонд.

Същият принцип е приложим за втория награден фонд. Всеки регистриран код трябва да бъде уникален и може да бъде използван само веднъж.

Колкото повече кодове се регистрират, толкова по-голяма е вероятността за спечелване.

Налични са общо 126 седмични награди. Наградите са както следва:
– Портативен аудио говорител Philips BT1300A. Цената на един брой е 69 лв.
– Видео камера Go Pro HERO4 Silver Edition, Цената на един брой е 416.7 лв.
– Налични са общо 5 големи награди:
Екскурзия до Европа Парк, Германия за двама, на стойност 1571 лв.

Седмичните награди са налични всяка седмица в продължение на 7 седмици. Наградите ще бъдат доставени най-късно един месец след като последният победител е поискал своята награда.

Ще има 105 портативни аудио говорители Philips BT1300A и 21 видео камери Go Pro HERO4 Silver Edition 4 Silver, и 5 екскурзии до Европа Парк, Германия за двама. Общо 131 награди за цялата продължителност на Промоцията. 126, от които са седмични.

Играта изтича на 18.05.2015 г.:

Дни
0
-93
-8
Часа
-1
-2
Минути
0
-9
Секунди
-2
-8

Tags:

2 Responses

Остави коментар