Спечелете 500 Сокоизтисквачки Тefal Frutelia от Престиж Мюсли

Спечелете 500 Сокоизтисквачки Тefal Frutelia от Престиж Мюсли

За периода на промоцията Организатора ще раздаде общо 500 (петстотин броя) Сокоизтисквачки Тefal Frutelia 400W.

За да участва в играта, участникът трябва да закупи който и да е от промоционалните Продукти.

След покупка участникът трябва да отвори опаковката на Продукта, да регистрира осем символния промо код отпечетан на вътрешното фолио чрез SMS на номер 1780 или на http://www.prestige96.bg/bg/promo промоционалният код, отпечатан на вътрешното опаковъчно фолио на закупения Продукт.

След регистрация на кода чрез SMS, участникът получава веднага обратен отговор дали печели една от дневните награди. Ако участникът е регистрирал промоционален код на Интернет адрес: http://www.prestige96.bg/bg/promo, то той ще получи веднага както известие на екран, така и кратко съобщение на мобилния телефон, с който е направена регистрацията, дали печели една от дневните Награди.

След успешното регистриране на поне един код участникът може да продължи да регистрира неограничен брой кодове, които да увеличават възможността му да спечели Награда.

След официалния край на промоцията, а именно 22.11.2015 год., участниците няма да могат да продължат да регистрират кодове и да печелят Награди.

След официалния край на промоцията, а именно 22.11.15 год. краткият номер 1780 няма да бъде активен за регистрации.

Печелившите участници ще бъдат обявявани на интернет адрес http://www.prestige96.bg/bg/promo. Поради технически причини е възможно спечелилите от тегленията през официално обявените празнични и неработни дни (вкл. събота и неделя), да бъдат обявени на посочения сайт в първия работен ден след тези дни. С включването си в промоционалната игра участниците дават своето изрично съгласие мобилните им номера, без последните 3 цифри, да бъдат публикувани на посочения интернет адрес.

Играта изтича на 22.11.2015 г.:

Дни
0
-75
-4
Часа
-2
-2
Минути
-3
-8
Секунди
-2
-7

Tags: , ,

Остави коментар