Спечелете 52 смартфона, 12 телевизора и 1 автомобил от НАП

Спечелете 52 смартфона, 12 телевизора и 1 автомобил от НАП

На 16 ноември НАП дава официален старт на. Лотария с касови бележки
В продължение на една година данъчните ще подаряват всяка седмица, всеки месец „умни телефони и телевизори” и веднъж годишно – лек автомобил. Първият късметлия от лотарията ще бъде изтеглен на 20.12.2015 г. в предаването “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ 1, между 9.00 и 10.00 часа. Условие за участие е желаещите да са над 14 години и да събират, регистрират и пазят касовите бележки от своите покупки до края на играта. Колкото повече фискални бонове запишат в своя профил участниците, толкова по-голям шанс имат за голямата награда.

Лотарията с касови бележки е инициатива на НАП, която има за цел да насърчи гражданите винаги да изискват касови бележки при покупките си.

По този начин те едновременно ще гарантират правата си за рекламация на стока, която не отговаря на очакванията им и в същото време, ще стимулират търговците да платят дължимите си данъци и осигурителни вноски.

Лек автомобил е голямата награда в Лотарията с касови бележки на НАП. Общо 65 награди ще получат всички участници над 14 години, които събират и регистрират касовите бележки от своите покупки в рамките на една година. Имената на победителите ще се определят на лотариен принцип всяка седмица и всеки месец, а късметлиите ще получат „умни телефони и телевизори“. Всяка седмица на интернет страницата на играта – www.kasovbon.bg, ще бъдат обявявани както наградата за предстоящия период, така и настоящия победител.

Участникът въвежда в специално поле на сайта следните реквизити от касовата бележка, които гарантират нейната валидност – дата със съответния ден, месец и година (например 16.11.2015), час – минути и секунди (например – 11:11) и сума на покупката или получената услуга, изписана в левове и стотинки (например – 11.50).

2.2. Участникът трябва да съхранява всички регистрирани касови бележки, за да ги представи за справка при спечелване и получаване на награда.

2.3. В играта могат да бъдат регистрирани единствено касови бележки, които са издадени след 16 ноември 2015 година, включително.

2.4. Участникът може да регистрира неограничен брой касови бележки в играта.

2.5. Колкото повече касови бележки регистрира участникът, толкова повече се увеличава шансът за успех в жребия за наградите.

2.6. Всяка една касова бележка може да участва самостоятелно в жребия за седмична награда. Фискалните бонове, участвали през дадена седмица не могат да участват през следващите седмици, но могат да участват в месечния жребий и жребия за годишната награда. Касовите бележки, регистрирани през даден месец не могат да участват в жребия за награда през следващите месеци, но участват за голямата награда в края на годината.

Награди

Наградите се разпределят на случаен, лотариен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер. Участниците в играта се състезават за 65 награди в рамките на 12 месеца, както следва: седмични награди – 52 смартфона, месечни награди – 12 телевизора, годишна награда – 1 лек автомобил. Жребият и касовите бележки, които участват в определен етап от играта са съобразно правилата.

1. Седмичните победители се определят на лотариен принцип, всяка неделя в телевизионно предаване, излъчвано в национален ефир. Първият победител на седмична награда ще бъде изтеглен на 20.12.2015 г.

2. Месечните победители се определят в последната неделя на всеки месец. Първият месечен победител ще бъде изтеглен на 10.01.2016 г.

3. Победителят, спечелил голямата награда ще бъде избран на 11.12.2016 г.

Играта изтича на 11.12.2016 г.:

Дни
0
-36
-9
Часа
-2
-2
Минути
-4
-1
Секунди
0
-1

Tags: , , , ,

3 Responses

  1. диана

    Остава някой да каже, как да влезем в играта?

Остави коментар