Спечелете 90 дизайнерски шалчета от предизвикателството на Активиа

Спечелете 90 дизайнерски шалчета от предизвикателството на Активиа

Участието в Играта на Активиа се осъществява чрез специално разработено приложение във Facebook. Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукти, предлагани от Организатора.

За да участва в Играта, лицето следва да:

– хареса фен страницата на Активиа във Facebook;
– приема Приложението на Играта;
– да покани най-малко 5 свои приятели също да харесат страницата на Активиа във Facebook и най-малко 5 от поканените приятели на лицето да приемат Приложението на Играта.

За всеки 5 от поканените приятели на участника, които са приели Приложението на Играта, участникът получава един уникален виртуален код, с който участва в жребиите за наградите на Играта (напр. ако 30 от приятелите на участника са приели Приложението на Играта, участникът получава 6 виртуални кода) и който може да регистрира за участие в Предизвикателството. В случай че по-малко от 5 от поканените от участника негови приятели са приели Приложението на Играта, участникът не получава виртуален код.

Награди:
Наградите от Играта на Активиа са 90 броя шалове.

Жребиите за раздаване на наградите на Играта се провеждат в делничните дни от 05.03 до 12.04.2013 г.

Участниците, спечелили награди от Играта, се обявяват на интернет-страницата на Активия с името, фамилията им и с профилната им снимка, която използват за Fаcebook.

Победителят от Играта получават e-mail на пощата, която използва за влизане във Facebook.

В случай че виртуаления код на участника печели награда (шалче) от Играта след тегленето на жребия, участникът получава e-mail с указание къде да изпрати номера на мобилния си телефон. След което, на подаденият от участника номер на мобилен телефон, участникът получава SMS със съобщение, че печели от АКТИВИА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, вида на наградата, както и указание да се обади на телефонните линии на АКТИВИА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, за да получи наградата си.

Спечелилият участник следва да се обади на тел. 02/ 419 12 20 или телефон 0898 150 520 в срок от 10 работни дни от получаване на уведомителния SMS и да съобщи на оператора трите си имена, телефон за връзка (в случай, че е различен от телефона, чрез който е регистриран спечелилият виртуален код), точен пощенски адрес, на който да бъде доставена наградата.

Играта изтича на 14.04.2013 г.:

Дни
0
-170
-2
Часа
-1
-2
Минути
-1
-9
Секунди
-5
-3

Tags: , , , , , , ,

Остави коментар