Спечелете безплатна детска коледна фотосесия от Христо Ташев

Спечелете безплатна детска коледна фотосесия от Христо Ташев

Имам удоволствието да Ви съобщя, че стартира фотоконкурс организиран от мен. Конкурсът ще е с продължителност до 15.12.2015 г., а голямата награда ще е детска коледна фотосесия на стойност 130 лв. с включени 30 кадъра с детайлна и артистична обработка в цифров вид!

Конкурсът е за авторска детска снимка от мама. Може да участвате само със снимка направена лично от Вас. Приемат се снимки на деца до 10 годишна възраст. Не се допускат снимки с лого върху тях, както и снимки от професионални фотографи. Може да изпращате снимки от телефон, камера, фотоапарат, както и всякакви други снимки в цифров вид.

Изпратете ми най-добрата авторска снимка на Вашето дете на адрес contest@hristotashev.com , най-късно до 10.12.2015г. В съобщението трябва да се съдържат имената на детето, възраст в години и месеци, населено мясно, име и фамилия на родителя, който изпраща снимката. Не забравяйте да прикачите снимката.

3. Избор на победител

Всеки родител ще получи линк / връзка към персонална страница със снимката на неговото дете публикувана в http://hristotashev.com . На страницата ще има информация за броя на споделянията в социалните мрежи. Това е и основния критерии за избор на победител. Може да споделяте страницата във Facebook, Twitter, Pinterest и Google+. За да ви подкрепи приятел в конкурса е необходимо да сподели линка с вашата персонална страница в социалните мрежи.

Първите десет участници с най-много споделяния на личната страница на своето дете, ще участват в томбола теглена с помощта на random.org (генератор на случайни числа).

Награди

Първите десет участници с най-много споделяния на линка с персоналната страница на своето дете ще получат награди !!!

Голямата награда : Детска коледна фотосесия на стойност 130 лв. с включени 30 кадъра, с детайлна и артистична обработка в цифров вид. Фотосесията ще се проведе в моето студио в гр.Варна на 20.12.2015г. от 11:00 ч. Снимките ще бъдат готови за Коледа !!!

Втора и трета награда: Талон за 50% отстъпка от цената за индивидуална или семейна фотосесия в студио или на локация по Ваш избор. Отстъпката може да се използва до 31.03.2016г.

Още двама ще получат талони за 30% отстъпка от цената за индивидуална или семейна фотосесия в студио или на локация по Ваш избор. Отстъпката може да се използва до 31.03.2016г.

Ще има и пет талона за 20% отстъпка от цената за индивидуална или семейна фотосесия в студио или на локация по Ваш избор. Отстъпката може да се използва до 31.03.2016г.

Играта изтича на 15.12.2015 г.:

Дни
0
-73
-3
Часа
0
-3
Минути
-3
-2
Секунди
-3
-7

Tags: , ,

Остави коментар