Спечелете куп награди от играта на Tedi

Спечели куп награди от играта на Tedi

Промоцията включва всички продукти Tedi с промоционална опаковка и с производствен промоционален код.

В промоцията има право да участва всяко физическо лице, което следва да изпълни следните условия:
а/ да закупи в периода 16.02.2015 – 12.07.2015г. необходимия брой промоционални продукти в зависимост от награта, която е избрал;
б/ да регистрира своето участие в периода от 00:00:00 часа на 16.02.2015г. до 24:00:00 часа на 12.07.2015г. на следния сайт: www.tedi.bg /датата и часът на получаване на заявката за регистрация от организатора са решаващи/;
в/ Заявката да е попълнена правилно от лицето или родителя/законния представител на детето в четлива форма на латиница или кирилица и изпратена от участника, като следва да съдържа следните данни:

– Лични данни на участника – име и фамилия, адрес, и-мейл адрес, дата на раждане, пол, потребителско име на участника, телефон.
– Кода на опаковката на продукта, закупен от участника;

Всеки участник трябва да запази до края на промоцията стикера/етикета с промоционалния код, вписан върху него и регистриран от участника на сайта www.tedi.bg.

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой кодове, при условие че регистрацията на всеки код се свързва със закупуването на определен продукт от участника. Кодът може да се използва еднократно за получаване на гарантирана награда или за жокер (подсказване) в играта „Намери Tedi“.

За участие в играта „Намери Tedi“ участникът може да посочи къде според него е Tedi, без да е необходимо да регистрира кодове. Ако участникът желае да увеличи своя шанс за спечелавне на седмичната награда може да получи жокер (насока, която увеличава значително шанса му за спечелване на наградата). Ако участникът пожелае да се
възползва от тази възможност, следва да регистрира четири кода, които са валидни за играта през седмицата, следваща седмицата на регистрирането им.

Гарантираните награди се предоставят за следния брой регистрирани кодове:

а/ тениска – 10 кода;
б/ слънчеви очила – 12 кода;
в/ Tedi плюшено мече – 20 кода;
г/ портативна колонка Tedi – 35 кода.

Награди от играта „Намери Tedi“ – 8 мини таблета.

Гарантирани награди:
а/ Първа гарантирана награда – 500 тениски;
б/ Втора гарантирана награда – 1000 слънчеви очила;
в/ Трета гарантирана награда – 1300 плюшени мечета Tedi;
г/ Четвърта гарантирана награда – 400 портативни колонки;

Играта изтича на 12.07.2015 г.:

Дни
0
-86
-1
Часа
-1
-6
Минути
-5
-6
Секунди
-5
-2

Tags:

Остави коментар