Спечелете над 6000 награди от OREO

Спечелете над 6000 награди от OREO

Стъпка 1: Закупете бисквити OREO(независимо от вида и грамажа) на обща стойност минимум 2 лв.

Необходимо условие е, закупуването на бисквити OREO на обща стойност минимум 2 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка.

Стъпка 2: Регистрирайте се за участие в играта, като регистрирате общата сума, датата и номера от касовата бележка на интернет страницата www.playwithoreo.bg.

Всеки участник може да регистрира максимум 100касови бележки за периода на промоцията.

Всеки участник може да регистрира максимум 5касови бележки на ден.

Организаторът умолява участниците в играта да пазят старателно касовата бележка на място, което да предпази нейната цялост и четливост – награди няма да бъдат предоставяни срещу изтрити касови бележки, на които не се разчитат задължителните елементи от регистрациятА ИЛИ СЪЩИТЕ НЕ СЪОТВЕТСТВАТ С ПОДАДЕНИТЕ ДАННИ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА КАСОВАТА БЕЛЕЖКА.

Стъпка 3: Веднага след всяка валидна регистрация, в последяващ екран, всеки участник получава известие за това, дали регистрацията печели една от основните награди – OREO фризби или OREO чаша. Печелившите кодове ще бъдат избирани от системата на случаен принцип като наградите ще бъдат разпределени правопропорционално на броя на дните от промоцията. Потребителските имена на печелившите, също така, ще бъдат публикувани на интернет адрес: www.playwithoreo.bg

Всеки печеливш ще трябва да въведе данни за доставка на наградата в специалната форма в уеб сайта, която ще бъде част уведомяващия екран при спечелване на наградата или директно чрез профила си.

За периода на играта, Организаторът ще раздаде общо 6000 основни награди:
5000 броя OREO фризби
1000 броя OREO чаши със специално място за бисквитки в нея

Допълнителна игра:

Независимо от това, дали печели една от основните награди или не, с всяка валидна регистрация, всеки участник получава и три виртуални OREO жетона. OREO жетоните автоматично се запазват в профила на потребителя и могат да се използват през активния период на промоцията. Всеки един от жетоните е валиден за един опит на специално-разработена OREO флипер игра, която се намира на www.playwithoreo.bg. С всяка изиграна игра на OREO флипер, потребителите печелят точки, които се трупат в профила им.

Всички участници се класират в обща седмична класация на база на общия брой точки, които са натрупали от всички изиграни ОRЕО флипер игри за съответната седмица.

В края на всяка от 6-те седмици, в които промоцията е активна, всички резултати на участвалите се нулират и класацията започва наново като всички играчи, попаднали в ТОП 100 на класацията за съответната седмица печелят допълнителни награди както следва:

Топ 20 от участниците с най-много точки печелят OREO слушалки.
Останалите участници с най-много точки до топ 100 печелят по една кутия бисквити OREO (1320 g)

За периода на играта, Организаторът ще раздаде общо 600 допълнителни награди:
120 броя OREO слушалки
480 кутии бисквити OREO (1320 g)

Играта изтича на 15.03.2015 г.:

Дни
0
-98
0
Часа
-1
-6
Минути
-4
-8
Секунди
0
-8

Tags:

One Response

  1. При опит за регистрация на касовия бон показва се ГРЕШКА

Остави коментар