Спечелете с Kaufland и Pampers

Спечелете с Kaufland и Pampers

За да участвате в промоционалната кампания на Pampers в хипермаркети Kaufland, трябва да вземете талон за участие от гише “Информация” или от регала в хипермаркета и да започнете да събирате точки. В зависимост от сумата, за която закупите продукти на Pampers – всички варианти и разфасовки на пелени и/или мокри кърпички, може да спечелите различна награда.

Награди

Наградите са:
– 3500 магнитни фоторамки
– 3000 чанти Pampers
– 15 ваучера за организиране на детско парти, всеки на стойност 1000 лв.

3500 рамки магнит – за да запазите най-усмихнатите моменти близо до Вас!
За да спечелите тази награда, закупете пелени и/или кърпички Pampers на стойност минимум 45 лв., от който и да е от участващите магазини в страната в периода на кампанията. Представете на гише “Информация” талон за участие и доказателство за покупка (касова бележка или фактура) и получете от съответния служител заверка (печат) за събраната сума от закупени участващи продукти върху талона, след което поискайте наградата си от гише “Информация” – една от 3500-те фоторамки за най-хубавите снимки на Вашето бебче.

3000 функционални чанти за майки – за да сте готови за вълнуващи усмихнати моменти!
За да спечелите тази награда, трябва да закупите пелени и/или кърпички Pampers на стойност минимум 100 лв., от който и да е от участващите магазини в страната в посочения период на кампанията. Представете талона за участие и доказателство за покупка (касова бележка или фактура) на гише “Информация” и получете от съответния служител заверка (печат) за събраната сума от закупени участващи продукти върху талона. Попълнете личните си данни в талона за участие и го пуснете в урната след касова зона. Не забравяйте да запазите копие от документа за Вашата покупка.

15 ваучера за организиране на рожден ден на стойност 1000 лева – за да създадете запомнящи се усмихнати спомени!
След като клиентът е решил, че е приключил със събирането на печати и има покупка на стойност 10 лв., 45 лв. или 100 лв., може да пусне в урната своя попълнен талон за участие, с който да получи наградата, за която е събирал печати, и/или да участва в томбола за голямата награда.

Малките награди (магнитни фоторамки) ще се раздават на място в магазина от гише “Информация” срещу талон за участие и документ, доказващ попкупката на участващи продукти на стойност 45 лв.

Големите награди (чанти за майките) ще бъдат изпратени по куриер на всички участници, които отговарят на условията на играта, в срок от 1 месец след приключване на кампанията и тяхното валидиране. За да бъде обявен за валиден един участник, той/тя трябва да е пуснал в урната някой от участващите магазини четливо попълнен талон за участие в печати за покупката на продукти Pampers на стойност 100 лв. и документ, доказващ покупката на участващите продукти в периода на промоцията.

В срок до 2 седмици след края на промоцията Организаторът ще проведе допълнително теглене, в което от всички участници, пуснали валидни талони в урните, ще бъдат изтеглени 15 печеливши за Голямата награда, всеки от които ще спечели по един от ваучерите за организиране на детско парти на стойност 1000 лв. Един участник може да спечели не повече от 1 Голяма награда (ваучер) от допълнителното теглене.

Един участник може да спечели до 3 от гарантираните награди – фоторамки и чанти, в периода на кампанията. Ако един и същ участник играе повече от 3 пъти, следващите му/й награди ще бъдат връчени на следващия участник в играта.

Молим Ви да запазите копие от документите за покупка, в случай, че бъдете обявен за печеливш.

Играта изтича на 30.08.2015 г.:

Дни
0
-83
-8
Часа
-2
-2
Минути
-4
-6
Секунди
-1
-9

Tags: , , , ,

Остави коментар