Спечелете сладки награди за сладки сънища от Cama Mia Baby и Radio Family

Спечелете сладки награди за сладки сънища от Cama Mia Baby и Radio Family

Телефона на мама грабнете и вашия любим приказен герой ни споделете, а после записа ни изпратете!

Ако рисувате умело, картината на приказен герой ни изпратете смело!

… И спечелете приказна награда!

Всеки знае – април  е месец на приказките. За втора поредна година и нашето детско радио става приказка.

Април  е месецът, в който е роден Ханс Кристиян Андерсен. С неговите красиви и добри приказки израстват поколения деца по целия свят. Ето защо през 1967 г. точно 2 април е обявен за международен ден на детската книга. Определянето на специален празник на книгата за деца има за цел да вдъхне любов към четенето у децата и да насочи вниманието на обществото върху детската книга и литературата за деца като цяло.

От днес официално започваме да разлистваме страниците на месеца на приказките. Ще разказваме истории, ще споделяме любимите си герои. Ще има и прекраснa наградa от нашите приятели от Cama Mia Baby. Някой от малките ни слушатели ще спечели спален комплект от приказките в конкурса за любим приказен герой. Скъпи деца, нарисувайте или ни разкажете кой е вашият любим приказен герой и ни пишете на имейл radiofamilypr@gmail.com.  Прочетете правилата на играта тук!

Всяка вечер ще излъчваме премиера на една прекрасна приказка за лека нощ и сладки сънища. И така до края на април, когато за да е щастлив финалът, ще подредим цял един  ден с най-хубавите приказки на всички времена.

Играта изтича на 30.04.2015 г.:

Дни
0
-96
-2
Часа
0
-3
Минути
-3
-3
Секунди
-1
-8

Tags: ,

Остави коментар