Спечелете велосипеди, квадрикоптери, GoPro и плажни награди от Britos

Спечелете велосипеди, квадрикоптери, GoPro и плажни награди от Britos

Събери 3 капачки от Britos (1 л или 2 л), регистрирай кодовете до 20.09.2015г., за да участваш в томбола с награди! Колкото повече капачки регистрираш, толкова по-големи са шансовете ти в играта – всеки участник има право на неограничен брой регистрации за участие в играта.

Наградите, определени за тази игра, са:

Квадрикоптер с камера, 4 бр.
Велосипед, 4 бр.
Камера за екстремни спортове Go Pro Action Hero Cam, 4 бр.
Заслон за плаж, 20 бр.
Комплект шнорхел и маска за гмуркане, 20 бр.

Всеки УЧАСТНИК трябва да закупи три продукта Britos с разфасовка от 1 л. или 2 л., обозначен с промоционален етикет и да събере кодовете под капачките. Всеки УЧАСТНИК трябва да запази капачките с промоционален код. Промоционалните кодове следва да се регистрират от участника на интернет-адрес www.game.britos.bg .

Системата отчита една регистрация за успешна тогава, когато УЧАСТНИКЪТ е попълнил всички полета в регистрационната форма: име и фамилия, град, e-mail и три валидни промоционални кода. Такава регистрация се счита за валидна.

Всяка валидна регистрация дава право на участие в седмичните тегления на награди – квадрикотер с камера (1 бр.), велосипед (1 бр.), камера за екстремни спортове Go Pro Action Hero Cam (1 бр.), заслон за плаж (5 бр.) и комплект шнорхел и маска за гмуркане ( 1бр.). Всяка седмица, в избран от ОРГАНИЗАТОРА ден, на лотариен принцип се теглят седмични награди, а в тегленото участват всички валидни регистрации, въведени в рамките на ИГРАТА. Жребият за седмичните награди ще бъде теглен на следните дати – 31 август, 7 септември, 14 септември и 23 септември 2015 г.

Всеки УЧАСТНИК има право на неограничен брой валидни регистрации.

Една валидна регистрация може да спечели само една награда.

Промоционалнен код може да бъде регистриран еднократно. В случай на опит за повторната му регистрация, ще бъде отчетен като невалиден.

Ако промоционален код бъде публикуван от участник на което и да е друго публично място, интернет страница и други, с изключение интернет-адрес www.game.britos.bg, то публикуваният промоционален код ще бъде анулиран.

Имената на печелившите участници ще бъдат публикувани на интернет страницата www.game.britos.bg най-късно в деня, следващ деня, през който е извършено съответното седмично теглене. ПОБЕДИТЕЛИТЕ се уведомяват чрез e-mail на посочената в регистрационната форма електронна поща, в рамките на 3 работни дни от публикуването им на интернет страницата www.game.britos.bg , като същите са длъжни да посочат адрес чрез отговор на изпратения от организаторите е-mail, на който да им бъде доставена наградата. Ако ПОБЕДИТЕЛЯТ не бъде намерен на адрес за доставка следва да поеме разноските около повторното изпращане на наградата в срок от един месец.

Играта изтича на 20.09.2015 г.:

Дни
0
-79
-1
Часа
-1
-6
Минути
-4
-9
Секунди
-2
-3

Tags: , , ,

Остави коментар