Спечели 5000 семейни награди за сладки мигове от Престиж

Спечели 5000 семейни награди за сладки мигове от Престиж

Продуктите на Престиж-96, които участват в промоционалната игра, се предлагат в промоционални опаковки, съдържащи уникален код и информация за участие в промоционалната игра.

Награди:

Награди в промоционалната игра са:
– 4 200 кутии сухи пасти Престиж 384 гр. (вкус на случаен принцип);
– 684 броя игри МОНОПОЛИ СВЯТ;
– 116 броя игри ТУИСТЪР;
– тапети /wallpaper/ и ринг тонове за мобилен телефон, сентенция за Престиж сухи пасти (само за участващите в играта, чрез изпращане на SMS)

Механизъм на играта:

От вътрешната страна на всяка промоционална опаковка на продукт, участващ в промоционалната игра, се намира уникален осем-символен код, включващ цифри и букви. Желаещите да участват в играта могат да изпратят кода със SMS на номер 1750 или да го регистрират безплатно на интернет адрес www.prestige-promo.bg или фейсбук страницата на промоцията.

С един SMS може да бъде регистриран само един уникален код. За един уникален код може да бъде изпратен само един SMS или само един път да бъде регистриран на страниците на играта.

Всеки ден от периода на промоционалната игра ще се печелят 57 кутии сухи пасти Престиж 384 гр. (случаен вкус), тапети /wallpaper/, сентенция за Престиж сухи пасти и ринг тонове за мобилен телефон, а последният ден ще се печелят общо 96 броя от посочените кутии сухи пасти Престиж. За всяка седмица от периода на играта ще се печелят по общо 72 броя игри МОНОПОЛИ СВЯТ и ТУИСТЪР, а последната седмица ще се печелят общо 80 броя от посочените игри.

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой уникални кодове. Всеки ден от периода на промоционалната игра, участник регистрирал успешно един уникален код има шанса да спечели една от дневните награди. Същият този код се натрупва за събиране на необходимия брой кодове за спечелване на някоя от игрите МОНОПОЛИ СВЯТ или ТУИСТЪР.

След регистрирането на уникален код, участникът в играта ще получи обратно SMS, съответно съобщение на посочения интернет адрес, дали печели кутия Престиж сухи пасти 384 гр. (случаен вкус). На спечелилите ще бъде предоставен телефон за връзка, на който да заявят адрес за получаване на наградата кутия сухи пасти.

Участник, който има регистрирани поне 2 уникални кода до последния ден, участва в тегленето за спечелване на някоя от седмичните игри. Всеки 2 регистрирани кода дават право на едно участие/шанс за спечелване на награда.

При всяко седмично теглене за наградите МОНОПОЛИ СВЯТ и ТУИСТЪР, участник може да спечели само 1 брой игра МОНОПОЛИ СВЯТ или ТУИСТЪР. Няма ограничение за броя кутии сухи пасти Престиж, които участник може да спечели през периода на промоционалната игра.

Кодовете на участници, които не са успели да спечелят награда МОНОПОЛИ СВЯТ или ТУИСТЪР в дадено теглене, продължават да се трупат за следващи тегления в промоционалната игра. Участник, който е спечели награда МОНОПОЛИ СВЯТ или ТУИСТЪР губи само кодовете, с които е спечелил наградата, останалите кодове остават да му се трупат за следващите тегленията в промоционалната игра.

Наградите от промоционалната игра ще бъдат доставени с куриер до всеки спечелил, в срок от 30 работни дни след обявяването им и потвърждение на адреса за доставка, като доставката ще е за сметка на организатора на промоцията.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност пред съответния куриерски служител и отрязъците от опаковките на сухи пасти Престиж, които съдържат съответните уникални кодове, с който е спечелена съответната награда. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от спечелилия участник, ако същото е съгласно да го приеме от името на спечелилия и удостовери това писмено на документа, с който куриера доставя наградата. Ако награда е спечелена, чрез получен бонус код от Фейсбук, този код трябва да бъде цитиран на куриерския служител.

Всеки участник, който хареса страницата на Престиж във Фейсбук и изпрати покана на пет свои приятели към страницата на Престиж във Фейсбук, може да спечели един безплатен бонус код.

Играта изтича на 31.05.2013 г.:

Дни
0
-166
-1
Часа
0
-3
Минути
-2
-9
Секунди
-1
-8

Tags: , , , ,

7 Responses

 1. Ivan

  Тази игра е пълен потрес. От 20 кода – нищо, а постоянно Сульо-Пульо се хвали, че печелил от първи код. Боже!

 2. Kiril

  Пална пародия на фирмата ! Спечелих кутия сухи пасти, обадих се взеха ми данните и нищо не пратиха ! Засрамете се и не лъжете потребителите си !!

 3. НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С ХОРАТА ИСКАХ ДА РЕГИСТРИРАМ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПРОМОКОД ТАКА И НЕ УСПЯХ ИЗЛИЗА ВСЕ ЧЕ РЕГИСТРИРАМ ГРЕШЕН КОД

 4. rosica krasimirova nakova

  Спечелих кутия сухи пасти, обадих се взеха ми данните и нищо не пратиха ! Засрамете се и не лъжете потребителите си !!

 5. Николай Георгиев

  Защо лъжете потребителите!И къде ми е наградата!

Остави коментар