Спечели безплатно обучение за работа с шоколад от Radi Stambolov

Спечели безплатно обучение за работа с шоколад от Radi Stambolov

RS Ви предизвиква!
Създайте собствен шоколадов вкус и го включете в асортимента на RSchocolatier за 2016 г.

Любими шоколадови приятели,
RS търси Вашия шоколадов вкус за 2016! Споделете с нас каква е любимата ви рецепта за приготвяне на шоколад – с мляко, сметана, ядки, плодове, ликьор…

Chef Стамболов с внимание ще разгледа Вашите предложения и собственоръчно ще приготви тези, които са предизвикали интереса му. Най-сполучливата от тях ще бъде включена в предложенията на шоколатиерницата за 2016 г., а автора й ще получи безплатно обучение от Radi Stambolov на тема “работа с шоколад”. Останалите ще бъдат добавени в специално меню в сайта на шоколатиерницата, където всеки желаещ може да открие авторите им.

Споделяйте Вашите шоколадови рецепти (или ни ги изпратете като съобщение) на нашата фейсбук страница до 04.01.2016 г. Можете и да ни изпратите и техни снимки. Условието да бъдат включени в надпреварата за вкус 2016 г. е да съдържат ШОКОЛАД. Визии с всички одобрени рецепти ще бъдат качени в албумa ” RS & Friends chocolate” в jpg формат с името на автора. Изборът на Вашият шоколадов вкус за 2016 не е обързано с харесване или споделяне на тези визии.

Успех на всички & приятна работа с шоколад!

Играта изтича на 04.01.2016 г.:

Дни
0
-71
-1
Часа
-2
-2
Минути
-3
-6
Секунди
-2
-5

Tags: , , ,

Остави коментар