Спечелете бижуто на Stella Artois – кристален бокал с елементи Swarovski

Спечелете бижуто на Stella Artois – кристален бокал с елементи Swarovski

За да се включите в промоцията на Stella Artois за кристален бокал с елементи Swarovski ®, е нужно да посетите някое от заведенията в страната, участващи в промоцията и да си поръчате Stella Artois. С всяка една Стела Артоа ще получавате и подложка за бира с уникален код.

Регистрирайте кода и телефонния си номер в секция „Заведения” заедно с телефонния си номер и можете да спечелите комплект от 2 класически бокала Stella Artois. Ако регистрирате 4 кода, имате шанса да спечелите голямата награда кристален бокал Stella Artois с елементи Swarovski ® на стойност около $500.

Всеки ден петима от Вас ще печелят комплект от 2 класически бокала Стела Артоа, а на финала на промоцията един от Вас ще се поздрави с кристалния бокал на Stella Artois с елементи Swarovski®.

Ако искате да спечелите кристален бокал Stella Artois с елементи Swarovski ®, можете да посетите освен посочените заведения, така и магазините в страната, обозначени с промоционален плакат, и да си купите Stella Artois в бутилка или кен.

Регистрирайте кода от касовата бележка в секция „Магазини” заедно с телефонния си номер и броя закупени Стела Артоа и можете да спечелите комплект от 2 класическа бокала Stella Artois. Ако регистрирате касовите бележки за общо 8 бр. Stella Artois, имате шанса да спечелите голямата награда кристален бокал Stella Artois с елементи Swarovski ®.

Всеки ден петима от Вас ще печелят комплект от 2 класически бокала Stella Artois, а на финала на промоцията един от Вас ще се поздрави с кристален бокал Стела Артоа с елементи Swarovski® на стойност около $500.

Участват само магазините с промо плакат. Наградите се получават само след предаване на касовите бележки. В тях трябва ясно да фигурират името на продуктите и марката Stella Artois.

Играта изтича на 30.03.2014 г.:

Дни
0
-135
-2
Часа
-1
-2
Минути
0
-9
Секунди
-4
-1

Tags: , , , ,

Остави коментар