Спечели детски слънчеви очила Sons+Daughters по избор

Спечели детски слънчеви очила Sons+Daughters по избор

За да участвате в Играта, попълнете и изпратете онлайн формуляра за участие като следвате инструкциите на екрана. Кликнете върху линка, който ще получите по имейл, за да потвърдите участието си (“Основно Участие”). Можете да спечелите бонус участия в Играта (“Бонус Участия”) като препратите страницата на Играта на приятел над 18 годишна възраст, следвайки инструкциите за бонус участия, които се появяват на екрана след като Вашето Основно Участие бъде регистрирано, както и в имейла за потвърждение. За да получите Вашите Бонус Участия, Вашият приятел трябва да вземе участие в Играта чрез Вашата препоръка/линк. Получавате по 3 Бонус Участия за всеки приятел, който участва в Играта по Ваша препоръка. Всички участия трябва да бъдат регистрирани в рамките на Периода за Участие в Играта.

Наградата включва: чифт слънчеви очила Sons+Daughters Eyewear по избор. Максимална парична стойност на наградата: $110. Присъждането на наградата е гарантирано. Награди не се предотстъпват, освен по решение на Организатора. Наградата не може да бъде разменена за паричната й стойност.

Един (1) печеливш ще бъде изтеглен на случаен принцип измежду всички получени валидни участия. Тегленето на печелившия (“Тегленето”) ще се извърши на или около August 24, 10:00PM AMT от представител на Организатора, чийто решения са окончателни.

Играта изтича на 23.08.2015 г.:

Дни
0
-84
-7
Часа
0
-3
Минути
-4
-7
Секунди
-1
-3

Tags: , ,

Остави коментар