Спечели двойна покана за концерт на Лили Иванова и още награди

Спечели двойна покана за концерт на Лили Иванова и още награди

За да се включи в Играта, всяко физическо лице, което отговаря на условията по т. 4 по-горе (“Участник”), трябва да влезе от своя Facebook профил на една от следните Facebook страници: https://www.facebook.com/lidlbulgaria; https://www.facebook.com/pages/BG-Radio/160073880680391; или https://www.facebook.com/Lili.Ivanova.Official? , и да изпълни посочените по-долу стъпки:

– Да хареса Facebook страницата, която Участникът е избрал за включване в Играта и през която е влязъл (т.е. https://www.facebook.com/lidlbulgaria или https://www.facebook.com/pages/BG-Radio/160073880680391 или https://www.facebook.com/Lili.Ivanova.Official?fref=ts ): като натисне бутон “Харесвам” (Like).

– Да приеме Facebook приложението “Лидл представя Лили Иванова“, като натисне бутон “Участвай”, след което на екрана излиза стандартно съобщение на Facebook, че ЛИДЛ, респективно администраторът на Facebook страницата на БГ Радио или администраторът на Facebook страницата на Лили Иванова, ще получи достъп до Facebook профила и посочените в него лични данни на Участника, като: имена/псевдоним, профилна снимка, имейл адрес (в зависимост от ограниченията зададени от Участника). Ако Участникът е ограничил достъпа до имейл адреса, посочен в неговия Facebook профил, той ще получи друго автоматично съобщение от ЛИДЛ, БГ Радио или от администратора на Facebook страницата на Лили Иванова, в което да посочи имейл адреса си за връзка. Посочването на имейл адреса е условие Участникът да продължи участието си в Играта.

– Да отговори правилно на трите въпроса, всеки от които е обвързан с дадено видео, което потребителят може да изгледа в рамките на Играта и нейното приложение. Всеки въпрос има само един верен отговор. Едно участие в играта се приема за валидно, само ако Участникът е посочил три верни отговора.

– Да избере датата и града на концерта от лятното турне на Лили Иванова, който би искал да посети.

Награди

Участниците, които са изпълнили условията, имат право да участват в тегленето и да спечелят една от определените, общо за провеждащата се през 3-те страници Игра, 20 броя награди. Тегленето на печелившите Участници ще се извърши само веднъж на произволен принцип и ще се проведе след края на Периода на Играта (т.е. след 23:59 часа на 16.08.2015 г.).

Наградите представляват:

– 20 броя награди, всяка включваща по два билета за концерт на Лили Иванова, CD „Поетът“ с автограф от Лили Иванова и плакат с автограф от Лили Иванова. Двойните билети са за двама за концерт от националното турне на Лили Иванова. Билетът дава възможност за присъствие на концерт от националното турне на Лили Иванова, който спечелилите Участници са посочили.

Всеки Участник има право да получи само една награда, независимо колко пъти е участвал в Играта, респективно през коя от посочените по-горе Facebook страници е участвал в Играта.

Играта изтича на 16.08.2015 г.:

Дни
0
-85
-2
Часа
-2
-2
Минути
-4
-8
Секунди
-4
-4

Tags: , ,

Остави коментар