Спечели еко уикенд или чанта за пазаруване от Cif & Domestos

Спечели еко уикенд или чанта за пазаруване от Cif & Domestos

Спечелването на голямата награда в кампанията на Cif & Domestos е обвързано с покупка. За да се вземе участие за голямата награда, всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:

1. Да посети и хареса фейсбук страницата на Cif&Domestos

2. Да се регистрира чрез собствения си фейсбук профил.

3. Да влезе в специално създаденото приложение, където трябва да въведе два кода от промоционалния стикер, залепен на опаковката на двата закупени продукта от участващите марки, като запази касовата си бележка със закупени продукти Cif и/или Domestos. Всеки промо стикер съдържа един промоционален код. Промоционалният пакет с два продукта Cif&Domestos съдържа два промоционални кода – по един на всеки от двата продукта.

4. Да попълни в обозначените полета своето име, фамилия и телефонен номер за обратна връзка.

5. След регистрацията на 2та промоционални кода, желаещият да участва в играта следва да избере върху картата на България града, в който живее, с което увеличава шансовете му да бъде избран от Cif & Domestos за най-чист град за съответната седмица и да бъде възнаграден с почистване на някоя от емблематичните му забележителности.

С успешна регистрация всеки потребител се включва в надпреварата за спечелване на награда в края на всяка календарна седмица от кампанията – уикенд за двама в град Велинград или еко чанта за пазаруване.

Най-чистият град според Cif & Domestos ще се определя и обявява на фейсбук страницата по определен план, както следва:

13.03.2014г. – обявява се 1вият град с най-голям брой регистрации
20.03.2014г. – обявява се нов град, вторият от 10-те
27.03.2014г. – обявява се третият от 10-те
03.04.2014г. – обявява се 4-тият от 10-те
10.04.2014г. – обявяват се 5-ти и 6-ти град от 10-те
17.04.2014г. – обявяват се 7-ми и 8-ми град от 10-те
28.04.2014г. – обявяват се 9-ти и 10-ти град

Веднъж избран за най-чист град на седмицата според Циф и Доместос, същият не може да бъде избиран повторно. Десетте града, в които ще се почисти забележителност/място, са различни всяка седмица и се определят на база най-висок процент регистрации.

Организаторите ще изберат по своя преценка една емблематична забележителност или място на съответния град-победител за седмицата и ще организират професионалното й/му почистване от специализиран екип най-късно 4 дни след публичното обявяване на печелившия град.

Награди:

По време на цялата кампания, на случаен принцип от всички регистрирали се, ще бъдат изтеглени общо 1010 човека, които ще спечелят една от следните награди:

– 10 еко уикенда за двама в град Велинград, включващ 2 нощувки + 2 закуски. Всеки еко уикенд е на обща стойност 300 лв.
– 1000 еко чанти за пазаруване. Всяка чанта е на стойност 5 лв.

Играта изтича на 25.04.2014 г.:

Дни
0
-132
-6
Часа
-1
-2
Минути
0
-8
Секунди
-4
-8

Tags: , , , , ,

Остави коментар