Спечели iPhone 5 или 100 лева с новата игра на Морени

Спечели iPhone 5 или 100 лева с новата игра на Морени

Продукти, участващи в промоцията – вафли Морени Фъстъци 36г и Морени Махх 49г в промоционални опаковки, съдържащи промоционален код и информация за участие в промоцията.

От вътрешната страна на всяка промоционална опаковка има девет-символен код, включващ цифри и букви. Участниците могат да изпращат кода със SMS на номер 1080 (за всички мобилни оператори) или да го регистрират безплатно на интернет адрес: www.moreni.bg. Стойността на един SMS е 0.29 лв. С ДДС за абонати на Глобул и 0.30 лв. за абонати на Мтел и Виваком.

Награди:

Участниците в промоцията на Морени участват в разпределение на следните награди при регистрация на съответния брой кодове:

– 10 кода: 700 награди по 100 лева
– 30 кода: 70 броя iPhone 5

Теглене на наградите: Наградите ще бъдат теглени на седмична база (по 100 награди по 100 лева и 10 броя iPhone 5 на седмица за период от 7 седмици) измежду всички успешно регистрирали необходимия брой кодове в рамките на седмицата.

Участникът ще участва в тегленето за наградите за тази седмица, в която изпрати последния код от необходимия брой за всяка награда. Печелившите на седмичните награди ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.moreni.bg в рамките на 48 часа след края на всяка седмица от промоцията.

Всеки изпратен код се натрупва за събиране на 10 кода за спечелване на награда от 100 лева и за събиране на 30 кода за спечелването на iPhone 5. При натрупване на необходимия брой кодове за участие в томболата за съответната награда, участникът бива включен в томболата само за съответната седмица.

Не се допуска спечелването на повече от една награда от 100 лева или на повече от един iPhone 5 от един участник за периода на промоцията. Ако един участник е избран 2 пъти от системата, неговата награда автоматично се получава от първата резерва в тегленето.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS и ще бъдат публикувани на уебсайта на Морени.

На спечелилите ще бъде предоставен телефон за връзка, на който могат да заявят адрес за получаване на наградата. Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 работни дни след подаването на адрес за доставка.

Играта изтича на 22.09.2013 г.:

Дни
0
-154
-1
Часа
-1
-2
Минути
-1
-9
Секунди
-1
-6

Tags: , , , , ,

2 Responses

  1. geri m.

    e nqmali drugi igri

Остави коментар