Спечели Коледна чаша от Coca Cola

Спечели Коледна чаша от Coca Cola

Промоцията стартира на 18.11.2013 г. и продължава до 27.12.2013 г. или до изчерпване на количествата награди в обектите със специален знак.

Участващи опаковки са бутилки Coca Cola, Coca-Cola Zero и Fanta портокал от 2L, 1.25L и 500 ml с промоционални етикети и промоционални капачки – златисти и сребристи.

Промоционалните продукти от 2L носят златисти промоционални капачки; промоционалните продукти от 1.25L и 500ml носят сребристи капачки.

Награди:

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

Стъклена червена чаша – 401 097 бр
Стъклена прозрачна чаша – 401 097 бр

Съберете 8 точки с промоционалните златисти и/или сребристи капачки в произволна комбинация от участващите опаковки и ги обменете срешу една от наградите.

Всяка златиста капачка носи 2 точки, а всяка сребриста – 1 точка.

Наградите „стъклена чаша” можете да получите в избрани търговски обекти, активирани с Промоцията и обозначени със специален стикер /наградни центрове/, след предоставяне на съответното количество капачки.

Играта изтича на 27.12.2013 г.:

Дни
0
-145
-1
Часа
0
-3
Минути
-3
0
Секунди
-1
-5

Tags: , , ,

3 Responses

 1. Йорданка

  Как може да си подигравате така с клиентите си ? От две седмици обикаляме магазините в Дупница и от никъде на може да си вземем чашите ,казват ни че само веднъж са доставени и повече не са ……….А какво става със събраните капачки ??? Не обичам лъжите и затова май ще се лиша от любимата си напитка !
  Много некоректно !!!

 2. Маги

  Това се повтаря при всяка промоция на Coca Cola, не е само в Дупница и не е само сега. От години участвам в техните промоции и винаги е било така. За съжаление това е обида към техните клиенти, но те явно не смятат така и се интересуват само от продажбите си…

  • Доби

   Обожавам напитката още от дете, за жалост всички досегашни игри са недомислени или некоректно осъществени, то не бяха гумички под капачките, рисунки, капачки.
   Не знам колко клиенти ще изгубите, но знам че не сте коректни в надпреварата за продажби.

Остави коментар