Спечели кутия с форма на сърце с шоколадови сферички LINDOR

Спечели кутия с форма на сърце с шоколадови сферички LINDOR

Вдъхнови празника на любовта с вълнуващо авторско послание към обичано същество, като включиш ключови шоколадови думички LINDOR:

“неустоим”, “шоколадов”, “топящ се”, “пълнеж”, “разтапящ”, “сърце”.

Можеш да развълнуваш и спечелиш
(пожелаваме ти го!) сърцето на любим човек
с шоколадово сърце LINDOR!

Механизъм:

Отбележи по коя радио станция си чул за играта. Ако си разбрал за играта от Фейсбук или друга уеб страница, то моля, от падащото меню избери “Интернет”

Използвайки посочените думички, сглоби любовно послание! Можеш да участваш само веднъж! Необходимо е да използваш минимум три от посочените думички и още твои думички като общият брой на символите в посланието да не надвишава 280.
Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени в томбола и oбявени по съответните радио станции, на Фейсбук страницата на LINDT и на lindt.bg .

Късметлиите ще получат метална кутия с форма на сърце с шоколадови сферички LINDOR, с която да развълнуват сърцето на любим човек.

Всеки ден се тегли и в радио ефир се обявява по едно име. В петък (12.02) измежду всички участници през седмицата се тегли и обявява още един късметлия, който печели голямо метално сърце LINDOR.

Наградите се получават до две седмици след изпращане на данни за доставка с лично съобщение на Фейсбук страницата “Шоколад Lindt, България”.

Късмет и влюбен месец!

Играта изтича на 15.02.2016 г.:

Дни
0
-64
-3
Часа
-1
-7
Минути
0
-5
Секунди
-2
-8

Tags: , ,

6 Responses

  1. Разбрах за играта от Интернет. Обожавам бонбоните на Линдор.

  2. Любов моя, обичам те за цял живот. Искам да остарея с теб. Обичам те и благодаря на Бога, че те срещнах и винаги си до мен и ме подкрепяш.

  3. Denitsa

    От Facebook

  4. Разбрах за играта от Интернет. Разтапяш моето сърце и го изпълваш с любов .За другите забравям когато видя твоята усмивка и от любов мога да се разтопя като шоколад в твойте ръце .

  5. Неустоим, топящ се шоколадов разкош. Научих от Фейсбук за играта.

  6. Всеки път вкусвайки LINDOR в мен остава незабравима наслада на разтапящ се и неустоим шоколадов пълнеж, този изискан вкус, топящ се в устата ти, никое сърце не би го забравил! Разбрах за играта от facebook!

Остави коментар