Спечели Nintendo Wii и кутии вафли Хипер

Спечели Nintendo Wii и кутии вафли Хипер

Продуктите на Престиж-96, които участват в промоционалната игра, са: Хипер класик 60 гр., Хипер какао и ванилия 60 гр., Хипер Лешник 60 гр. Продуктите се предлагат в промоционални опаковки, съдържащи уникален код и информация за участие в играта.

От вътрешната страна на всяка промоционална опаковка се намира уникален девет-символен код, включващ цифри и букви. Желаещите да участват в играта могат да изпратят кода със SMS на номер 1750 (за всички мобилни оператори) или да го регистрират безплатно на интернет на адрес www.hyper.bg.

Награди:

Чрез регистрирането на уникалните кодове, участниците в промоционалната игра участват в разпределение на наградите:

 2 940 кутии вафли Хипер 60 гр. (синя опаковка),
– 42 броя 
игрови конзоли NINTENDO-WII-U-BASIC-PACK,
– тапети /wallpaper/ за телефон.

Всеки ден от периода на промоционалната игра ще се печелят:

– 70 кутии вафли Хипер 60 гр. (синя опаковка);
1 бр. NINTENDO-WII-U-BASIC-PACK;
– тапети /wallpaper/ за телефон на Хипер

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой уникални кодове. Всеки ден участник регистрирал успешно един уникален код има шанса да спечели 1 кутия вафли Хипер 60 гр. (синя опаковка) и/или тапет /wallpaper/ на Хипер. Същият този код се натрупва за събиране на необходимия брой кодове за спечелване на игрова конзола NINTENDO-WII-U-BASIC-PACK.

На спечелилите ще бъде предоставен телефон за връзка, на който да заявят адрес за получаване на наградата кутия вафли.

Участник, който има регистрирани поне 15 уникални кода до 14:00ч. на всеки ден от периода на играта участва в тегленето за спечелване на игровата конзола NINTENDO-WII-U-BASIC-PACK през съответния ден. Всеки 15 регистрирани кода дават право на едно участие/шанс за спечелване на наградата.

Кодовете на участниците, които не са успели да спечелят награда NINTENDO-WII-U-BASIC-PACK в даден ден, продължават да се трупат през целия период на промоционалната игра до евентуално спечелване на наградата.

Наградите от промоционалната игра ще бъдат доставени с куриер до всеки спечелил, в срок от 30 работни дни след обявяването им и потвърждение на адреса за доставка.

Играта изтича на 31.05.2013 г.:

Дни
0
-165
-5
Часа
-1
-2
Минути
-1
-4
Секунди
-5
-9

Tags: , , , , , ,

11 Responses

 1. Кера Мирчева

  Моля, оправете си приемането на регистрацията от клиент ! Всичко е написано на кирилица , а заявката не се приема!

 2. Игри

  Здравейте Кера,

  В сайта на Вафли Хипер срещате този проблем предполагам? Ако желаете, можете да пишете на организаторите на адрес: http://www.hyper.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8, понеже ние само разпространяваме тяхната игра.

  Ако имате нужда от допълнителна информация, оставаме на разположение!

 3. Borislav

  5 вафли си купувам и няма код ебати мошениците

  • ivi

   Може да не го виждаш – червени цифри и букви са отвътре в средата и сигурен ли си, че са от промо вафлите ( с жълто от едната страна)?

  • Taina

   to zavisi v kakva opakovka sa te sa razli4ni

 4. Петя

  Здравейте,регистрирахме код и спечелихме кутия с вафли .Вече трета седмица не сме получили наградата си.Оператора ми каза че в седем работни дни ще я получа.Бихте ли ми казали защо е така?

  • Игри

   Здравейте Петя,

   Нашият уебсайт само промотира игрите на български компании. За всякакви въпроси относно конкретната игра на вафли Хипер, е най-добре да се обърнете към самия организатор – http://www.hyper.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8.

   Желаем ви хубав ден!

 5. koy znae kolko e hubavo da spe4eli6 ne6to

 6. koy znae kakvo 6te spe4elq

 7. hubavo e 4ovek da spe4eli ne6to

 8. dida jordanova

  I as sam registrirax okolo 50 vafli i ne pe4elq kak stava tova .Kolko trqbva da registriram da spe4elq

Остави коментар