Спечели парти практика в IBIZA от Flirt Vodka

Спечели парти практика в IBIZA от Flirt Vodka

FLIRT Ibiza Party Edition ви приканва да станете част от най-яката клубна култура в света, като се запишете в най-якия виртуален университет у нас! Основната задача на Flirt University е да изпрати 12 от вас, най-активните ни редовни и задочни студенти, на истински тридневен Flirt Ibiza party tour. Там от вас ще се очаква да обиколите топ клубовете на Ibiza и да се забавлявате до безкрайност!

Ректор на FLIRT University е Жана Бергендорф – име в областта на нощния живот и музикалната сцена. Тя е насочила своите академични амбиции към ръководене на вашето тотално разтърсване под високо FLIRT напрежение в Ibiza.

Отличните Flirt Ibiza редовни и задочни студенти ще прекарат четири незабравими и изпълнени с парти заряд дни на Ibiza. Очакват ги две размазващи вечерни партита в световно известните клубове Pacha и Amnesia. Следва „релакс“ на супер популярните Beach Party и Boat Party.

Един от тях може да си ти, ако:

Бъдеш активен редовен студент – посещаваш тематичните партита Flirt Ibiza и се включваш в предизвикателствата, които нашите декани са подготвили. Регистрирай се в този сайт след събитието и потърси своята предизвикателна снимка. Сподели я чрез своя Facebook профил. Тези шест от вас, които имат най-много харесвания, ще заминат на Flirt Ibiza party tour през септември!
• Информация за всяко парти има в секция „Нощна практика“ и на нашата Facebook страница – FLIRT vodka (Official)

Бъдеш отличен задочен студент – направи си яка парти снимка с Flirt Ibiza Party Edition водка преди или по време на избрано от теб домашно, клубно или плажно парти. Регистрирай се в този сайт, качи своята снимка и я сподели във Facebook със своите приятели. Тези шест от вас, които имат най-много харесвания, ще заминат на Flirt Ibiza party tour през септември!

Как се става отличник ?

Редовни студенти с парти предизвикателства

Ела на Flirt парти
Регистрирай се на сайта
Споделяй снимката си във Facebook и събирай гласове

Задочни студенти с домашни парти изпълнения

Направи си снимка на домашно парти с бутилка Flirt Ibiza Party Edition
Регистрирай се на сайта и качи снимка
Споделяй снимката си във Facebook и събирай гласове

Играта изтича на 30.09.2015 г.:

Дни
0
-78
-1
Часа
-1
-6
Минути
-5
-6
Секунди
0
-2

Tags: , , , , , ,

Остави коментар