Спечели уикенд за двама в Клуб Хотел Мурите

Спечели уикенд за двама в Клуб Хотел Мурите

За да участваш за наградата УИКЕНД ЗА ДВАМА В КЛУБ ХОТЕЛ МУРИТЕ, качи СНИМКА от най – незабравимата си почивка! Снимката, която събере най-много гласове до 16.00ч. на 20 Октомври 2015г. вкл., ПЕЧЕЛИ!

После можеш да поканиш приятелите си да гласуват за теб или да оставиш на потребителите да изберат най-готината снимка! Нека забавлението започне сега!

За да участва в Играта всеки Участник, трябва:
1. Да е предоставил актуални и достоверни данни за контакт (Име, Фамилия, E-mail.)
2. Да е качил „Заглавие” и собствена „Снимка”, с което декларира, че притежава правото върху снимката.
4.4. Служители и свързани лица на Елерокс Мениджмънт ЕООД, не могат да участват в Играта.

Награда:
„Уикенд за двама в Клуб Хотел Мурите” с включена закуска и безплатно ползване на сауна, парна баня, джакузи, вътрешен басейн. Спечелилият Участник може да се възползва от наградата си в рамките на периода от 29 Октомври 2015г. до 29 Ноември 2015г., след предварителна резервация по телефон, не по-рано от 7 дена предварително.

Един от участниците в играта „ФОТОКОНКУРС МУРИТЕ”, който е изпълнил условията на играта ще получи „Уикенд за двама в Клуб Хотел Мурите”. Всеки участник или потребител на Играта, може да гласува за снимка, качена от участник само по веднъж в рамките на един ден.

Името на печелившия Участник ще бъде оповестено на фенстраницата на Клуб Хотел Мурите на адрес: https://www.facebook.com/Muriteclubhotel във Facebook в деня следващ края на играта, а именно – на 21 Октомври 2015г.

Играта изтича на 20.10.2015 г.:

Дни
0
-78
-8
Часа
0
-6
Минути
-4
-8
Секунди
0
-1

Tags: , ,

Остави коментар