Спечели ваучери за 240 лв и кошница с продукти от Lidl

Спечели ваучери за 240 лв и кошница с продукти от Lidl

В началото на всеки месец в рамките на Периода на провеждане (общо 11 месеца) на интернет страницата www.lidl.bg/top3 ще бъдат представени 3 предложения за продукт за съответния месец. За да участва в Играта, всеки Участник следва да посети сайта www.lidl.bg/top3, да гласува за едно от 3-те предложения за продукт на месеца и след това се регистрира.

Регистрацията може да бъде направена по един от следните два начина:

(i) като използвате Вашия съществуващ Facebook профил; или

(ii) като попълните регистрационна форма с личните Ви данни, отбелязани със звездичка “*”, име, фамилия, валиден имейл, телефон; и се съгласите с Правилата за участие, както и Политиката за поверителност да натиснете бутона “Регистрация”.

Ако се регистрирате в играта чрез Ваш съществуващ Facebook профил, Вие няма да можете да извършите друга нова регистрация чрез регистрационната форма, ако имейл адресът от Вашия Facebook профил е идентичен с имейл адреса, който желаете да използвате при извършване на нова регистрация чрез попълване във формата. В такъв случай, при извършване на нова регистрация чрез попълване на регистрационна форма, е възможно да получите съобщение, че имейл адресът Ви вече е регистриран/използван.

Всеки Участник може да гласува и да се регистрира за участие само един път в рамките на съответния месец от Периода на провеждане, т.е. един Участник може да участва максимум 11 пъти в Играта, ако гласува за топ продукт и се регистрира във всеки един месец от Периода на провеждане.

Наградa

Наградите, които участниците в Играта могат да спечелят всеки месец при спазване на условията за участие са:

3 ваучера за пазаруване в магазините на ЛИДЛ за 1 месец (обща стойност на пазаруване – 240 лева за всяка награда) и 3 кошници с продукта на месеца, който е избран от гласуването в Играта, както и други продукти, на обща стойност до 60 лв., т.е. общо 3 месечни награди, всяка от които включва един ваучер на стойност 240 лева и една кошница с продукти на стойност до 60 лева.

Един Участник в рамките на съответния месец може да спечели само една награда.

Определянето на печелившите Участници ще се извършва всеки първи работен ден от календарния месец, следващ месеца, в рамките на който е гласувано за продукт на месеца,чрез провеждането на томбола на случаен принцип. От всички Участници, дали своя глас за един от трите ТОП 3 продукта за месеца, ще бъдат изтеглени тримата победители, които ще получат трите месечни награди. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Имената на печелившите Участници, както са посочени в регистрационната форма за участие, ще бъдат публикувани на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/top3 до 24 часа след провеждане на томболата. Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда и чрез имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от съответния Участник в регистрационната форма..

Играта изтича на 30.11.2016 г.:

Дни
0
-38
0
Часа
-2
-2
Минути
-4
-5
Секунди
-2
-5

Tags: ,

One Response

  1. Защо не може да се гласува чрез регистрационната форма. При опит за гласуване излиза само Фейсбук варянта

Остави коментар