Стани част от света на Миньоните и спечели пътуване до Лондон

Стани част от света на Миньоните и спечели пътуване до Лондон

За пореден път Радио и телевизия Сити подарява на феновете си изключително преживяване – пътуване за двама до Лондон и посещение на Tower of London по пътя на миньонските приключения!

Радио и телевизия Сити дава възможност на някой от слушателите и зрителите на медията да спечели пътуване за двама до британската столица с осигурени самолетни билети и престой, а късметлиите не само ще могат да бъдат част от анимационния свят на симпатичните миньони Кевин, Стюарт и Боб, но и ще видят на живо короната на кралицата в Tower of London!

За да се включат в неочакваното приключение на Радио и телевизия Сити, зрителите трябва да отидат в сайта www.city.bg, да се регистрират и да отговорят вярно на въпрос, свързан с филма. На 13 юли един от отговорилите правилно ще спечели голямата награда и шанса да видят кралската корона в Tower of London! Най-големите фенове на филма ще получат и специални поощрителни награди от Миньоните, както и билети за прожекциите на филма в България. Премиерата на Миньоните в България е на 10 юли.

1 пътнически куфар „Боб“,
2 чанти „Боб“,
2 чанти „Стюарт“
2 чанти „Кевин“
3 двойни билета за филма

Следете www.city.bg и Facebook за още инфо за играта на Радио и телевизия Сити и Форум Филм България!

Играта изтича на 12.07.2015 г.:

Дни
0
-88
-3
Часа
-1
-2
Минути
-1
-5
Секунди
-5
-6

Tags: , ,

Остави коментар