Стани Грил Майстор и спечели много награди от Lidl

Стани Грил Майстор и спечели много награди от Lidl

Не ти ли се струва, че във футбола се тича прекалено много? Че щангистите вдигат прекалено тежко? Че в шаха… не, шахът си е окей.

Важното е, че в Спортния грил играеш в отбор с приятелите си, като накрая винаги се яде. Без да се напрягаш толкова.
Ако с твоите приятели станете шампиони по Спортен грил, ще спечелите безплатно месо за грил от Lidl всеки месец до края на годината и билети за домакинските мачове на националния отбор по волейбол!

Но това не е всичко! Първите 100 регистрирани участници ще получат специалната престилка в чест на Грил Майстора.

За да участва в томболата за избор на участници за първия в България турнир по Спортен грил, всеки Участник:

– трябва да посети grillmaistor.bg и да регистрира отбор или да се включи като индивидуален участник чрез коректно попълване на регистрационната форма, като посочи съответната информация в предвидените за тази цел полета:
а) За индивидуални участници – име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер, избор на дисциплина и лого, въвеждане и повторно въвеждане на уникална парола и след това натисне бутон „Изпрати“.
б) За отбори – име на отбора, имена на играчите, имейл и телефон на титуляра. Също така, трябва да бъде избрано отборно лого, както и по една дисциплина за съответния участник в отбора. След въвеждане и повторно въвеждане на уникалната парола се натиска бутон „Изпрати“.

– трябва да отговори правилно на въпросите от GrillQ теста.

Всеки Участник може да направи само 1 регистрация за отборно или индивидуално участие, като не може да участва и по двата начина.

Участници регистрирали се с неверни регистрационни данни, както и такива използвали нецензурни имена на отборите и участниците, автоматично ще бъдат дисквалифицирани от играта. Направената от тях регистрация, ще се счита за невалидна и ще бъде изтрита.

На 19.08.2015 г. в томбола измежду всички регистрирани отборни и индивидуални участници, които са изпълнили всички условия чрез провеждането на томбола на случаен принцип ще бъдат избрани 7 отбора, както и 3-ма индивидуални играчи, които ще сформират 8-ия отбор – the Dream Grill Team. Също така ще бъдат изтеглени 2 резервни отбора и 3-ма резервни индивидуални играчи, които ще вземат мястото на победителите в случай на невъзможност за вземане на участие от тяхна страна. Резервните отбори и участници ще заемат местата на победителите по ред на изтеглянето.

Имената на печелившите Участници и Отбори, както са посочени в регистрационната форма за участие, ще бъдат публикувани на www.grillmaistor.bg, както и на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/grillgame в рамките на деня за провеждане на томболата(19.08.2015 г.). Участниците ще бъдат уведомени, че са избрани за участие в турнира и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от съответния Участник/Отбор в регистрационната форма.

Всеки Участник/Отбор, избран за участие в турнира, трябва да изпрати имейл с потвърждение на адрес: igra@lidl.bg, в срок до 3 (три) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената на печелившия Участник на www.grillmaistor.bg, както и на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/grillgame.

Първите 100 регистрирали се за участие в томболата Участника, които са спазили условията, уредени в раздел ІІІ по-горе, получават по 1 уникална престилка в чест на Грил Майстора.

Турнирът “Спортен грил” ще се проведе на 29.08.2015 г. в град София. Точната локация ще бъде обявена на 20.08.2015 г. в сайта на Лидл България – www.lidl.bg и на официалната страница на събитието www.grillmaistor.bg . Участниците в състезанието ще се състезават в три дисциплини. Преди старта на състезанието, правилата ще бъдат публично представени от журито в състезанието в лицето на Таньо Шишков, Иван Манчев и Теди Салпаров.
Всеки от играчите в един отбор се състезава в дисциплината, която е посочил при регистрацията на сайта: „Скоростно сглобяване на грил“, „Мариноване без препятствия“ или „Грилване в свободен стил“. Не се допуска един и същи играч да участва в повече от 1 дисциплина. Същото се отнася и за индивидуалните участници.
Отборите ще се състезават в две серии: 1-ва серия /квалификации/ – в две групи играят разпределени на случаен принцип по 4 отбора. От първата група се излъчва един финалист – отборът с най-много точки. От втората група се излъчва финалист – отборът с най-много точки. 2-ра серия /финал/ – състезават се двата отбора, излъчени от квалификациите. Победител става отборът с най-много точки.
Игри в 1-ва серия /квалификации/:
Скоростно сглобяване на грил
Играчът, предварително избрал за участие в тази категория при регистрация, ще получи отпечатани технически инструкции и разглобен 1бр. Грил, предоставен от Организатора. Целта е максимално бързо и правилно да се сглоби съоръжението. Времето за сглобяване ще се засича от представител на журито. След приключване на сглобяването, журито ще обяви победителя в кръг „Скоростно сглобяване на грил“ в първа серия.
След всеки кръг се записва класирането на отборите – 1во; 2ро; 3то; 4то място Всяко от местата носи съответен брой точки:
1-во място = 10 точки
2-ро място = 8 точки
3-то място = 6 точки
4-то място = 4 точки
Мариноване без препятствия
Играчът, предварително избрал участие в тази дисциплина при регистрация, трябва да избере подправките за грила. Различни подправки и продукти за мариноване ще бъдат осигурени от Организатора. Всеки излъчен представител ще трябва да избере самостоятелно подправките, с които ще овкуси предоставеното от Организатора месо за печене. След като играчът се сдобие с важните съставки, се дава официален старт на мариноването. Играчът, който успее най-бързо да маринова своите пържоли в три стъпки: забъркване на марина, плътно покриване на месото, опаковане в съд, в който да се мариноват, е победител в този кръг от състезанието. Времето ще бъде засичано от представител на журито. След приключване на категорията „Мариноване без препятствия“, журито ще обяви победителя в дисциплината.
След всеки кръг се записва класирането на отборите – 1во; 2ро; 3то; 4то място Всяко от местата носи съответен брой точки:
1-во място = 10 точки
2-ро място = 8 точки
3-то място = 6 точки
4-то място = 4 точки
Грилване в свободен стил
Играчът в тази дисциплина е този, който я е посочил при формата за регистрация. В трети кръг от състезанието играчът разполага с вече сглобен грил и мариновано месо за печене от предишната дисциплина. Не е позволено допълнително ползване на подправки за обработка на месото. Позволена е само допълнителна механична обработка като рязане и чукане на месото. Всеки от отборите ще предложи своя техника за отлично грилване (печене на месо на грил до готовност). Изпеченото месо ще бъде оценявано от журито по отношение на три критерия: вкусови качества, сочност, ниво на изпичане. По всеки от критериите месото ще бъде оценявано с точкова система от 0 до 10т, като 0 е най-ниската и 10 най-високата възможна оценка. Отборът, получил най-висока средно-аритметична оценка от трите оценки на членовете на журито, е победител в категорията.
Спрямо общия брой точки, се определят за съответната категория 1во; 2ро; 3то и 4то място.
Всяко от местата носи съответен брой точки:
1-во място = 10 точки
2-ро място = 8 точки
3-то място = 6 точки
4-то място = 4 точки

Отборът-победител в първия турнир по Спортен грил в България получава „вечна грил слава“ и първата и уникална Грил купа, която всеки месец до края на 2015 г. ще бъде запълвана от Лидл с месо за грилване.

Oтборът-победител получава и по 3 билета (по един за всеки член на отбора) за всички домакински мачове на българския национален отбор по волейбол в рамките на Европейското първенство 2015 г. Наградата ще бъде доставена до посочен адрес/адреси на участниците в отбора-победител, който/които ще бъде/ат уточнен/и по имейл след финала на турнира.

Всеки месец до края на 2015 г. отборът победител ще получава месо, подходящо за изпичане на грил (асортиментът от подходящите за изпичане грил меса е посочен в условията на т. 30.1.), на стойност 450 лв., определена поцените, на които съответните продукти се предлагат в магазинната мрежа на Лидл. Наградата се предоставя за всеки от месеците септември, октомври, ноември и декември 2015 г.

Играта изтича на 29.08.2015 г.:

Дни
0
-81
-3
Часа
-1
-6
Минути
-5
-7
Секунди
-1
-5

Tags: , ,

Остави коментар