Здраве за семейството и слънчеви награди за теб от Линекс

Здраве за семейството и слънчеви награди за теб от Линекс

Предметни награди:
– Велосипед „Drag Catwalk” – 10 бр.;
– Чанти „Furla Metropolis” – 10 бр.;
– Шалове „Шевица” – 50 бр.;
– Комплект обеци Crystal Zone с кристали Swarovski – 931 бр.;

Право на участие в Промоцията имат всички всички физически лица, които през срока на Промоцията са закупили на територията на България продукт с марка „Линекс”, при описаните по-долу условия, и са навършили 18 години към момента на регистрацията за участие.

Участниците имат право на повече от едно участие в Промоцията.

Всяко лице, което отговаря на условията, описани в раздел 8, може да се включи в Промоцията, като изпрати на кратък номер 1780 текстово съобщение („SMS”), съдържащо номера на фискален бон (касова бележка) от покупката на Линекс, при следните ограничения:

С един SMS може да бъде регистриранa само една касова бележка; За една касова бележка може да бъде изпратен само един SMS. В случай на повторно изпращане на SMS със същия номер на касовата бележка, повторният SMS няма да бъде считан за нова регистрация за участие;

От един мобилен номер могат да бъдат регистрирани не повече от 2 касови бележки в рамките на 24 часа и не повече от 5 касови бележки общо за целия период на Промоцията;

Могат да бъдат регистрирани само касови бележки за покупки на поне една опаковка Линекс, извършени на територията на България през срока на Промоцията, посочен в раздел 3 по-горе;

Ще бъдат регистрирани само SMS-и, изпратени през срока на Промоцията. Номерата на касовите бележки, изпратени преди или след края на Промоцията, няма да бъдат проверявани или регистрирани. Участникът ще получи информационно съобщение, че Промоцията не е започнала или е приключила.

Всеки участник може да спечели награда от всеки един от видовете по т. 6.1 не повече от веднъж.

„Номер на касова бележка” е цифрова комбинация, отпечатана на фискалния бон, с минимум 3 и максимум 16 цифри.

Цената на един SMS до номер 1780 е в размер на 0,30 лв. с ДДС за абонати на M-tel и Vivacom и 0,29 лв. с ДДС за абонати на Telenor и ще бъде дължима от абоната, от чийто номер е изпратено текстовото съобщение, на съответния мобилен оператор.

След изпращане на SMS съответният участник ще получи отговор чрез SMS до номера, от който е изпратена информацията, дали печели предметна награда и каква е тя. Всички участници ще получат поздравително съобщение с послание от Организатора на играта.

Тегленето на награди ще се извършва на случаен принцип, по предварително заложен в електронна система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база извършените регистрации в Промоцията и предоставяния брой награди.

В случай че участникът спечели предметна награда, за да получи същата, участникът следва да запази касовата бележка и опаковката на продукта и да предаде същите на Организатора чрез съответния куриер, при условията, описани в раздел 10 по-долу.

Играта изтича на 31.08.2015 г.:

Дни
0
-81
-1
Часа
-1
-6
Минути
-4
-8
Секунди
-4
-2

Tags: , , , , ,

Остави коментар