Правила на играта “Спечелете безплатна логопедична консултация за вашето дете”

1. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Играта “Спечелете безплатна логопедична консултация за вашето дете” е организирана от уебсайта igrisnagradi.com в партньорство с Весели дечица.

Кампанията се провежда в периода от 07:00 на 17.08. до 23:59 ч. на 31.08.2015 г. на територията на република България онлайн, на сайта igrisnagradi.com.

2. МЕХАНИЗЪМ НА КАМПАНИЯТА

За да вземат участие в текущата кампания, потребителите трябва да станат фенове на Фейсбук страниците на организаторите https://www.facebook.com/IgriSNagradi и https://www.facebook.com/pages/Весели-дечица/447040822138293, и да се регистрират във формата за участие.

3. НАГРАДА И ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

Наградата е безплатна логопедична консултация за дете с логопедa и специален педагог Весела Пенева!

Победителят ще бъде определeн на случаен принцип с помощта на платформата random.org и ще бъде обявен до 18:00 ч. на 02.09.2015 г. на уебсайта igrisnagradi.com, както и на фен страницата https://www.facebook.com/IgriSNagradi.

Печелившият ще получи имейл на посочения от него имейл адрес. В случай, че спечелилият участник не може да бъде открит в срок от 1 седмица след изпращането на писмото, то ще бъде изтеглен нов печеливш.

Наградата ще бъде предоставена лично или изпратена по куриер до удобен за получателя офис на Еконт.

4. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА КАМПАНИЯТА

Настоящата Кампания започва и приключва по решение на Организатора. Кампанията може да се прекрати и в случай на форсмажорни обстоятелства непозволяващи продължаването й. Организаторът трябва да обяви на сайта си прекратяването на Кампанията.

5. ДРУГИ УСЛОВИЯ

Абонирайки се за бюлетина, потребителите дават съгласието си да получават имейли с актуалните игри с награди, събрани на едно място от уебсайта igrisnagradi.com.

Участниците могат по всяко време да прекратят абонамента си.

Организаторът не поема никаква отговорност и няма да бъде страна в съдебен спор.